Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Τους είπα να το κόψουν πια γιατί είχε αρχίσει να με τρομάζει»

20:38 - 03/01/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου με […] The post Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Τους είπα να το κόψουν πια γιατί είχε αρχίσει να με τρομάζει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου άφηναν σημειώματα στο αυτοκίνητο, είχε αρχίσει να με τρομάζει όλο αυτό»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγο του, Μπέσσυ Μάλφα αλλά και στο πιο ακραίο περιστατικό που του έχει συμβεί από θαυμάστριες. Ποιο είναι το πρώτο στοιχείο του χαρακτήρα της Μπέσσυς Μάλφα που δεν το διαθέτετε εσείς και ισορροπεί τη «ζυγαριά» στη σχέση σας; Η […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»