«Συμφωνία Βατσλίκ-Άλκμααρ»

17:04 - 03/01/2023

«Συμφωνία Βατσλίκ-Άλκμααρ» 03/01/2023 Σύμφωνα με δημοσιεύματα ΜΜΕ της Τσεχίας, οψΤόμας Βατσλίκ φεύγει από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και την Άλκμααρ. Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακός: Συμφωνία Τόμας Βατσλίκ με Άλκμααρ

Ο Τόμας Βατσλίκ είναι εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στην Άλκμααρ. Σύμφωνα με το έγκυρο τσέχικο Μέσο «iSport.cz», ο 33χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ, συμφώνησε με την Άλκμααρ και αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ολλανδική ομάδα. ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακός: Συμφωνία Τόμας Βατσλίκ με Άλκμααρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Συμφωνία Βατσλίκ-Άλκμααρ, περνάει εξετάσεις και υπογράφει»!

Τίτλους τέλος στη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ετοιμάζεται να ρίξει ο Τόμας Βατσλίκ! Σύμφωνα με το έγκυρο τσέχικο Μέσο «iSport.cz», ο 33χρονος γκολκίπερ συμφώνησε με την Άλκμααρ και αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ολλανδική ομάδα! Όπως μετέδωσε, δε, ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM, […] The post «Συμφωνία Βατσλίκ-Άλκμααρ, περνάει εξετάσεις και υπογράφει»! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής μπήκε στο νοσοκομείο

Αναχώρησε για Αττάλεια ο ΠΑΟΚ

Στην Ανάβαση Πορταριάς θα συμμετάσχει ο Μάριος Ηλιόπουλος (ΦΩΤΟ)

ΒΙΝΤΕΟ: Θέμα στο Sky Sports η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τον Χουάν Φεράντο ο Πανσερραϊκός

Champions League: Το top-10 των μεγαλύτερων σκορ και η συντριβή του Ολυμπιακού στο Τορίνο