Πάνος Καλίδης για Survivor – «Δεν ήταν ένα ποσό που είπα ότι θα σπάσω τα κόκαλά μου για 5.000 ευρώ την εβδομάδα»
15:28 - 03/01/2023
Στην εκπομπή Status στο Astra Tv με τον Κωνσταντίνο Καμέα φιλοξενήθηκε ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος μίλησε για το Survivor […]
The post Πάνος Καλίδης για Survivor – «Δεν ήταν ένα ποσό που είπα ότι θα σπάσω τα κόκαλά μου για 5.000 ευρώ την εβδομάδα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάνος Καλίδης για Survivor: Δεν είπα «ουάου θα σπάσω τα κόκαλά μου για 5.000 ευρώ την εβδομάδα»
Ο τραγουδιστής εξήγησε τον λόγο που δέχτηκε να λάβει μέρος στο προηγούμενο ριάλιτι επιβίωσης - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠάνος Καλίδης για Survivor: «Δεν ήταν ένα ποσό που είπα ότι θα σπάσω τα κόκαλά μου» (vid)
«Δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάω, εκτός από του ότι ήθελα να ζήσω τρελά την εμπειρία αυτή», δήλωσε ο Πάνος Καλίδης.
Διαβάστε το στο GazzettaΠάνος Καλίδης για Survivor – «Δεν ήταν ένα ποσό που είπα ότι θα σπάσω τα κόκαλά μου για 5.000 ευρώ την εβδομάδα»
Καλεσμένος στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα, «Status» βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος μίλησε για
To άρθρο Πάνος Καλίδης για Survivor – «Δεν ήταν ένα ποσό που είπα ότι θα σπάσω τα κόκαλά μου για 5.000 ευρώ την εβδομάδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠάνος Καλίδης για Survivor All Star: «Δεν ήταν ένα ποσό που είπα ουάου, φεύγω και πάω να σπάσω τα κόκαλά μου»
Για το Survivor All Star μίλησε ο Πάνος Καλίδης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Status. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μάλιστα και στην αμοιβή των παικτών που ταξίδεψαν σήμερα στον Άγιο Δομίνικο. «Δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάω, εκτός από το ότι ήθελα να ζήσω τρελά την εμπειρία αυτή. Έκατσα 3 μήνες, 93 ημέρες. Έφαγα όλο το […]
The post Πάνος Καλίδης για Survivor All Star: «Δεν ήταν ένα ποσό που είπα ουάου, φεύγω και πάω να σπάσω τα κόκαλά μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr