Ευρυδίκη Βαλαβάνη για All Star Survivor και Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μακάρι να είμαστε στην ίδια ομάδα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω»

22:58 - 02/01/2023

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για το All Star Survivor μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube. Η ίδια ζήτησε από τους ακόλουθούς της να της κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το reality επιβίωσης στο οποίο θα συμμετέχει. Μάλιστα η Ευριδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τα πιο γλυκά λόγια. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πολλές ερωτήσεις […] The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη για All Star Survivor και Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μακάρι να είμαστε στην ίδια ομάδα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη:Μακάρι να είμαστε στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο

Survivor All Star: Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος, έτοιμοι να επιστρέψουν στο παιχνίδι επιβίωσης στον Άγιο ΔομίνικοΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Survivor: Μακάρι να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Βασάλο γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω

«Πρέπει σε κάποιον να κλαίγομαι και να με ακούει»

Διαβάστε το στο news.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μακάρι να είμαι στο Survivor με τον Κωνσταντίνο Βασάλο γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω»

Οι 26 καλύτεροι παίκτες του Survivor επιστρέφουν στην παραλία του Αγίου Δομινίκου σήμερα, 3 Γενάρη, με αφορμή την επιστροφή του ριάλιτι στην τηλεόραση και το «Survivor All Star». Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Η αθλητική δημοσιογράφος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όπου είπε: «Πολλές […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»