Ξέσπασε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν θέλω να το καλλιεργώ αυτό, δεν το θεωρώ υγιές»
21:50 - 02/01/2023
Με αφορμή τη σειρά «Μαύρο Ρόδο» στο MEGA παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ […]
The post Ξέσπασε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν θέλω να το καλλιεργώ αυτό, δεν το θεωρώ υγιές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν θέλω να το καλλιεργώ, δεν το θεωρώ υγιές»
«Το καταλαβαίνω αυτό που συμβαίνει, αλλά εγώ δεν το θέλω»
Διαβάστε το στο in.grΞεσπά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν θέλω να το καλλιεργώ, δεν το θεωρώ υγιές»
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» στο MEGA έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και μέσα σε όλα ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στα οφέλη του metoo ενώ δεν έκρυψε την προσωπική του ενόχληση για ερωτήσεις που δέχεται κατά καιρούς για τη ζωή και τις απόψεις του. Πιστεύετε ότι αυτή […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr«Ξεσπάθωσε» ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν θέλω να το καλλιεργώ, δεν το θεωρώ και πολύ υγιές»
Με αφορμή τη σειρά «Μαύρο Ρόδο» στο MEGA παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.Με αφορμή τη σειρά «Μαύρο Ρόδο» στο MEGA παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.Μέσα σε όλα, δε, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στα ωφελη του metoo ενώ δεν έκρυψε την προσωπική του ενόχληση για ερωτήσεις που δέχεται κατά καιρούς για την ζωή και τις απόψεις του. Πιστεύετε ότι […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr