Μπιλ Κόσμπι: «Μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε» – Νέα καταγγελία για τον κωμικό ηθοποιό

15:52 - 02/01/2023

Νέα καταγγελία για τον Μπιλ Κόσμπι βγήκε στη δημοσιότητα, αφού μια γυναίκα τον καταγγέλλει ότι τη νάρκωσε με ναρκωτικά και εφόσον την πήγε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στη συνέχεια τη βίασε. Σύμφωνα με τη marca.com, η Στέισι Πίνκερτον υποστήριξε πως όταν ήταν 21 ετών και δούλευε ως αεροσυνοδός και μοντέλο, ο Κόσμπι της έδωσε ναρκωτικά σε ένα εστιατόριο στο Ιλινόις και την πήγε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Σικάγο. Η μήνυση αναφέρει ότι ο Κόσμπι «πραγματοποίησε αναγκαστική σεξουαλική επαφή» μαζί της, ενώ ήταν ανήμπορη εξαιτίας των ναρκωτικών. Όπως αναφέρει, δέχτηκε την επίθεση από τον Κόσμπι όταν τον είχε γνωρίσει στη Νέα Υόρκη και της υποσχέθηκε να τη βοηθήσει την καριέρα της και ότι ανέλαβε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπιλ Κόσμπι: «Μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε» – Νέα καταγγελία σοκ για τον πασίγνωστο ηθοποιό

Ανατριχιαστικές περιγραφές πρώην αεροσυνοδού - μοντέλου

Διαβάστε το στο in.gr

«Μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε» – Μια ακόμη γυναίκα καταγγέλλει τον Μπιλ Κόσμπι

Tι υποστηρίζει η  Στέισι Πίνκερτον  πρώην αεροσυνοδός και μοντέλο – Άλλες 5 γυναίκες έχουν μηνύσει τον ηθοποιό Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι ο Μπιλ Κόσμπι τη νάρκωσε και την κακοποίησε σεξουαλικά το 1986, μήνυσε τον κωμικό ηθοποιό, την NBCUniversal και άλλες εταιρείες την περασμένη Παρασκευή στη Νέα Υόρκη, με άλλες πέντε γυναίκες να υποβάλλουν παρόμοια μήνυση νωρίτερα τον ίδιο μήνα. Η Στέισι Πίνκερτον υποστήριξε […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Διασωληνώθηκε 13χρονος με αναπνευστικά προβλήματα στο Αγρίνιο – Διακομίζεται σε ΜΕΘ Παίδων

16χρονοι έστησαν καρτέρι σε 14χρονο στη Λέσβο και τον πλάκωσαν στο ξύλο

Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας, κινητοποιήσεις κατά της επίσκεψης του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ

Παναθηναϊκός: Αλλάζει όνομα το ΟΑΚΑ

Πόσα ροφήματα μπορεί να μεταφέρει κάποιος τρέχοντας

Τεράστια η αποζημίωση Αλμέιδα – Βρήκε τον επιθετικό που θέλει ο Μεντιλίμπαρ