Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο έκανε η Πόπη Τσαπανίδου

15:10 - 02/01/2023

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προσβλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από πνευμονία και την παραμονή πρωτοχρονιάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο νοσοκομείο με κρυολόγημα η Πόπη Τσαπανίδου

Η κατάσταση της υγείας της κας Τσαπανίδου δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία

Διαβάστε το στο in.gr

Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Πόπη Τσαπανίδου

Η κατάσταση της υγείας της κυρίας Τσαπανίδου δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Στο νοσοκομείο με κρυολόγημα η Πόπη Τσαπανίδου

Η κατάσταση της υγείας της κας Τσαπανίδου δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία

Διαβάστε το στο tovima

Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Πόπη Τσαπανίδου

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Πόπη Τσαπανίδου η οποία προσβλήθηκε από πνευμονία. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εισήχθη στο νοσοκομείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο την προσεχή Πέμπτη. Η Πόπη Τσαπανίδου ανέλαβε την περασμένη Τετάρτη τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, είδηση η οποία είδε το φως της δημοσιότητας από το προφίλ του Αλέξη Τσίπρα στο facebook.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Πόπη Τσαπανίδου

Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μπήκε η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου λόγω κρυολογήματος που την ταλαιπωρεί από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και το οποίο γύρισε σε πνευμονία.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Πόπη Τσαπανίδου

«Βαρύ κρυολόγημα» ταλαιπωρεί από την παραμονή της πρωτοχρονιάς τη νέα εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί – σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για την υγεία της και πρόκειται να λάβει εξιτήριο την Τετάρτη. Ειδήσεις σήμερα Βέροια: Στον εισαγγελέα οδηγείται η 29χρονη παιδοκτόνος Ερντογάν: […] Το άρθρο Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Πόπη Τσαπανίδου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Πόπη Τσαπανίδου

Στο νοσοκομείο εισήχθη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου η οποία προσβλήθηκε από πνευμονία. Σύμφωνα με πληροφορίες η  κατάστασή της δεν εμπνέει καμία… Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Πόπη Τσαπανίδου - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Στο νοσοκομείο η Πόπη Τσαπανίδου

«Βαρύ κρυολόγημα» ταλαιπωρεί από την παραμονή της πρωτοχρονιάς τη νέα εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.«Βαρύ κρυολόγημα» ταλαιπωρεί από την παραμονή της πρωτοχρονιάς τη νέα εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.Η Πόπη Τσαπανίδου χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για την υγεία της και πρόκειται να λάβει εξιτήριο την Τετάρτη.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Πόπη Τσαπανίδου

Το 2023 μάλλον μπήκε με άσχημο τρόπο για την Πόπη Τσαπανίδου, καθώς παρουσίασε συμπτώματα πνευμονίας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ταλαιπωρείτο εδώ και λίγες μέρες με κρύωμα, ωστόσο παραμονή της Πρωτοχρονιάς της γύρισε σε πνευμονία και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί χωρίς όμως η κατάσταση της να εμπνέει ανησυχία. Και την ημέρα που […] The post Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Πόπη Τσαπανίδου appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Πόπη Τσαπανίδου

Την μάτιασαν την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι αναλαμβάνει νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε στο νοσοκομείο! Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Τσαπανίδου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η κατάσταση της υγείας της είναι καλή και οι γιατροί αναφέρουν ότι οι λόγοι που παρέμεινε στο νοσοκομείο, […] Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Πόπη Τσαπανίδου - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Πρωτοχρονιά στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας (ΦΩΤΟ)

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2023, στο Πατριαρχικό Μέγαρο Αλεξανδρείας η χαρά αποτυπωνόταν στα πρόσωπα όλων. Το άρθρο Πρωτοχρονιά στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Πόπη Τσαπανίδου

Σύμφωνα με πληροφορίες η Πόπη Τσαπανίδου εισήχθη για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Πόπη Τσαπανίδου η οποία προσβλήθηκε από πνευμονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βαρύ κρυολόγημα που υπέστη η Πόπη Τσαπανίδου γύρισε σε πνευμονία, οπότε εισήχθη για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και αναμένεται να […] The post Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Πόπη Τσαπανίδου appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο η Πόπη Τσαπανίδου – Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο με πνευμονία νοσηλεύεται η γνωστή δημοσιογράφος και προσφάτως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου. Η ίδια είχε προσβληθεί από γρίπη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, η κατάσταση της υγείας της Πόπης Τσαπανίδου δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν νόσησε βαριά, ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο την ερχόμενη Πέμπτη. Υπενθυμίζεται ότι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στο νοσοκομείο η Πόπη Τσαπανίδου

Εκτάκτως

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Στο νοσοκομείο η Πόπη Τσαπανίδου

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Πόπη Τσαπανίδου, την παραμονή Πρωτοχρονίας. Λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η Πόπη Τσαπανίδου προσβλήθηκε από βαρύ κρυολόγημα που εξελίχθηκε σε πνευμονία και παραμονή Πρωτοχρονιάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της δημοσιογράφου δεν εμπνέει καμία ανησυχία, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο. Την Πέμπτη […] The post Στο νοσοκομείο η Πόπη Τσαπανίδου appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eretikos.gr

Η Ολυμπιακή φλόγα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

To ηφαίστειο που εκτοξεύει χρυσό αξίας χιλιάδων ευρώ την ημέρα

24 Απριλίου του 1915: Η γενοκτονία των Αρμενίων

ΔΥΠΑ: Στις 27 Απριλίου η «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Στέφανος Κασσελάκης: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που του έδωσε ο Τσίπρας (βίντεο)

Συναρπαστικό! Η τεχνητή νοημοσύνη «διαβάζει» τα μυστήρια του διαστήματος (βίντεο)