Βασίλης Μπισμπίκης: «Όταν έχω την Δέσποινα Βανδή δίπλα μου αυτό το ανυπόφορο μαλακώνει, σβήνει»
12:24 - 02/01/2023
Στη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον
To άρθρο Βασίλης Μπισμπίκης: «Όταν έχω την Δέσποινα Βανδή δίπλα μου αυτό το ανυπόφορο μαλακώνει, σβήνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Μπισμπίκης: «Όταν είμαι με την Δέσποινα, αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου μαλακώνει, σβήνει»
Ο Βασίλης Μπισμπίκης κι ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησαν στην Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν μεταξύ άλλων για τις φωτογραφίες που έχει τύχει να τους βγάλουν χωρίς την έγκρισή τους αλλά και για την Δέσποινα Βανδή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή λέγοντας: «Θα της ... Περισσότερα
To άρθρο Βασίλης Μπισμπίκης: «Όταν είμαι με την Δέσποινα, αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου μαλακώνει, σβήνει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΒασίλης Μπισμπίκης: «Όταν έχω την Δέσποινα Βανδή δίπλα μου αυτό το ανυπόφορο μαλακώνει, σβήνει»
Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για την μεγάλη του αγάπη
Διαβάστε το στο in.grΒ. Μπισμπίκης: «Όταν είναι η Δέσποινα δίπλα μου αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου μαλακώνει, σβήνει»
Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την Δέσποινα Βανδή και τον έρωτά τους.
Διαβάστε το στο thebest.grΕρωτευμένος Βασίλης Μπισμπίκης: «Όταν είμαι με την Δέσποινα, αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου μαλακώνει, σβήνει»
Ο Βασίλης Μπισμπίκης κι ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσαν συνέντευξη στην Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν μεταξύ άλλων για τις φωτογραφίες που έχει τύχει να τους βγάλουν χωρίς την έγκρισή τους.
Ο Βασίλης Μπισμπίκης κι ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσαν συνέντευξη στην Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν μεταξύ άλλων για τις φωτογραφίες που έχει τύχει να τους βγάλουν χωρίς την έγκρισή τους. Γ.Σ.: Είναι πιο δύσκολο για εσένα και με την Δέσποινα. Έχω μιλήσει μέσα από το ρόλο μου σε παράσταση σε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒασίλης Μπισμπίκης: «Όταν είμαι με την Δέσποινα, αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου μαλακώνει, σβήνει»
Ο Βασίλης Μπισμπίκης κι ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσαν συνέντευξη στην Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν […]
The post Βασίλης Μπισμπίκης: «Όταν είμαι με την Δέσποινα, αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου μαλακώνει, σβήνει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΒασίλης Μπισμπίκης: «Λιώνει» για την Βανδή και της αφιερώνει… Να μ’ αγαπάς
Η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Γιάννη Στάνκογλου στα παρασκήνια της σειράς του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει».Οι δύο πετυχημένοι ηθοποιοί μίλησαν για τη φετινή τους συνεργασία, τους ήρωες που υποδύονται αλλά και για τη σχέση τους με τη νυχτερινή ζωή.Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Βασίλη Μπισμπίκη για τη σχέση του […]
Διαβάστε το στο dete.grΒασίλης Μπισμπίκης: Η αφιέρωση στη Δέσποινα Βανδή -«Όταν είναι δίπλα μου το ανυπόφορο που έχω μέσα μου σβήνει»
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Κατερίνα Καινούργιου έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης και δεν έλειψε μια εξομολόγηση για τη Δέσποινα Βανδή. Ο ηθοποιός μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του του στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» Γιάννη Στάνκογλου μίλησαν για όλα στην «Super Κατερίνα». Όταν η κουβέντα έφτασε στα όμορφα λόγια με τα […]
The post Βασίλης Μπισμπίκης: Η αφιέρωση στη Δέσποινα Βανδή -«Όταν είναι δίπλα μου το ανυπόφορο που έχω μέσα μου σβήνει» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr