Βίκυ Κουλιανού: Δεν θα άντεχα στο Survivor, διαγνώστηκα με…

19:50 - 01/01/2023

Αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ παραχώρησε η Βίκυ Κουλιανού. Πέρα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, δεν θα πήγαινε στο Survivor και για πολλούς άλλους λόγους. «Έπρεπε να περπατώ αντρικά και να κάνω περίεργες κινήσεις κι αυτό προκάλεσε ένα κενό ανάμεσα στους σπονδύλους», τόνισε η Βίκυ Κουλιανού κάνοντας γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Κουλιανού: Γιατί αρνήθηκε το Survivor

Η Βίκυ Κουλιανού έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.Το μοντέλο μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» και αποκάλυψε πως ακόμα κι αν ήθελε, δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε κάποιο ριάλιτι, όπως το Survivor, λόγω της σπουνδυλοαρθροπάθειας, με την οποία και διαγνώστηκε.«Παρότι στο Survivor έχουν πάρει μέρος πολλοί φίλοι μου και το παρακολουθούσα, προσωπικά δεν θα το […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”