Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Βανδή, Μπισμπίκης - «Χρόνια πολλά μωρό μου!»
18:34 - 01/01/2023
«Χρόνια πολλά μωρό μου», η ευχή που έστειλε η Δέσποινα Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη με την ανατολή του 2023. Ο γνωστός ηθοποιός έχει την ονομαστική του εορτή και η δημοφιλής τραγουδίστρια ευχήθηκε στον αγαπημένο της με μία τρυφερή ανάρτηση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης γιορτάζει και η αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή σε ανάρτησή της έγραψε: «Χρόνια πολλά ... Περισσότερα
To άρθρο Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Βανδή, Μπισμπίκης - «Χρόνια πολλά μωρό μου!» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: «Χρόνια πολλά μωρό μου»
«Χρόνια πολλά μωρό μου», η ευχή που έστειλε η Δέσποινα Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη με την ανατολή του 2023.
Διαβάστε το στο thebest.grΔέσποινα Βανδή: Τρυφερές ευχές στον Βασίλη Μπισμπίκη – «Χρόνια πολλά μωρό μου»
Για την ονομαστική του εορτή ευχήθηκε στον Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή με την ανατολή του 2023.
Για την ονομαστική του εορτή ευχήθηκε στον Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή με την ανατολή του 2023. Ο γνωστός ηθοποιός γιορτάζει και η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχασε την ευκαιρία να εκδηλώσει την αγάπη της με μία τρυφερή ανάρτηση. «Χρόνια πολλά μωρό μου! Γιορτάζει και ψήνει τώρα για όλους μας» έγραψε. Το δημοφιλές ζευγάρι, μπορεί να […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr