Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν απαντώ ποτέ ξανά σε ερώτηση σχετικά με το παιδί»

14:08 - 01/01/2023

Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο κι απάντησε για την ερώτηση που τη φέρνει […] The post Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν απαντώ ποτέ ξανά σε ερώτηση σχετικά με το παιδί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μπεκατώρου: Δεν απαντώ ξανά ποτέ σε ερώτηση γιατί δεν έκανα παιδί

Αφοπλιστικά ειλικρινής η Μαρία Μπεκατώρου στη νέα της συνέντευξη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο όπου και, μέσα σε όλα, απάντησε για την ερώτηση που τη φέρνει σε άβολη θέση. Αυτή η χαρά, το κέφι κι η εξωστρέφεια που εκπέμπεις άμα τη εμφανίσει ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Μπεκατώρου: Δεν απαντώ ξανά ποτέ σε ερώτηση γιατί δεν έκανα παιδί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν απαντώ ξανά σε ερώτηση σχετική με παιδιά»

Ποια ερώτηση σου προκαλεί αμηχανία να απαντήσεις ρωτήθηκε η Μαρία ΜπεκατώρουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν απαντώ ξανά σε ερώτηση σχετικά με το παιδί»

Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο κι απάντησε για την ερώτηση που τη φέρνει σε άβολη θέση.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»