Φοβερή ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά για τον Πελέ: «Ο παππούς μου είχε παίξει αντίπαλός του»
17:38 - 31/12/2022
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ανάρτηση στα social media για το θάνατο του Πελέ και εξέφρασε το θαυμασμό του για τον θρύλο του ποδοσφαίρου, επισημαίνοντας ότι είχε παίξει αντίπαλος με τον παππού του. Ο πατέρας της μητέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Σεργκέι Σαλνίκοφ, ήταν μέλος της ΕΣΣΔ που αντιμετώπισε τη μεγάλη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1958 ... Περισσότερα
To άρθρο Φοβερή ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά για τον Πελέ: «Ο παππούς μου είχε παίξει αντίπαλός του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο παππούς μου είχε παίξει με τον Πελέ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram αναφέρθηκε στον θάνατο του σπουδαίου Πελέ, υπογραμμίζοντας πως ο παππούς του…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑνάρτηση Τσιτσιπά για Πελέ: «Ο παππούς μου είχε παίξει αντίπαλός του»
Τη δική του ανάρτηση στα social media για τον αποχαιρετισμό στον Πελέ, έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον θρύλο του ποδοσφαίρου, επισημαίνοντας ότι ο…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: Ο παππούς μου είχε παίξει με τον Πελέ
O Στέφανος Τσιτσιπάς τίμησε τον σπουδαίο Πελέ που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, σε ηλικία 82 ετών στο νοσοκομείο “‘Αλμπερτ Αϊνστάιν” έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Ο Έλληνας τενίστας, σε μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram, γράφει για την εποχή που ο παππούς του βρέθηκε αντίπαλος του θρύλου των γηπέδων, […]
The post Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο παππούς μου είχε παίξει με τον Πελέ appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr