Τσιτσιπάς: Δεν είδα ποτέ τον Πελέ, αλλά ο παππούς μου τον είχε αντίπαλο στο Μουντιάλ του 1958
16:28 - 31/12/2022
Μία άκρως ενδιαφέρουσα ανάρτηση έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον Πελέ, καθώς αποκάλυψε ότι ο παππούς του Σεργκέι Σαλνίκοφ είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τον τεράστιο Βραζιλιάνο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1958, ως μέλος της ΕΣΣΔ που βρίσκονταν στον ίδιο όμιλο με τη «σελεσάο». Εκεί ο Πελέ ήταν βασικός, ενώ ο παππούς του Τσιτσιπά είχε μείνει στον πάγκο (είχε κερδίσει 2-0 η Βραζιλία), όμως και μόνο η συνάντησή τους στο γήπεδο, ήταν αρκετή για να μάθει ορισμένες ιστορίες ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αναλυτικά η ανάρτηση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα: «Αν και γεννήθηκα το 1998 και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να δω τον Πελέ να παίζει ποδόσφαιρο ζωντανά, πάντα ήμουν μεγάλος θαυμαστής του. Το ταλέντο και
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Τσιτσιπάς- Η ανάρτηση για τον Πελέ: «Ο παππούς μου είχε παίξει αντίπαλός του»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ανάρτηση στα social media για το θάνατο του Πελέ και εξέφρασε το θαυμασμό του για τον θρύλο του ποδοσφαίρου, επισημαίνοντας ότι είχε παίξει αντίπαλος με τον παππού του.
Διαβάστε το στο thebest.grΤσιτσιπάς: Ο παππούς μου είχε βρεθεί αντίπαλος του Πελέ στο Μουντιάλ του 1958
Μία ωραία ιστορία σχετικά με τον Πελέ διηγήθηκε μέσα από ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μία ωραία ιστορία σχετικά με τον Πελέ διηγήθηκε μέσα από ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής, όπως είναι λογικό, δεν πρόλαβε τον Βραζιλιάνο θρύλο να αγωνίζεται, αλλά όπως ανέφερε, υπήρξε αντίπαλος του παππού του, Σεργκέι Σαλνίκοφ, ο οποίος ήταν μέλος της ΕΣΣΔ που βρισκόταν στον ίδιο όμιλο με τη «σελεσάο». […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤσιτσιπάς για Πελέ: «Δεν τον πρόλαβα, αλλά ήταν αντίπαλος του παππού μου στο Μουντιάλ του 1958»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διηγήθηκε μία όμορφη ιστορία σχετικά με τον Πελέ, αναφέροντας πως ήταν αντίπαλος του παππού του στο Μουντιάλ του 1958 Μία ωραία ιστορία σχετικά με τον Πελέ διηγήθηκε μέσα από ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής, όπως είναι λογικό, δεν πρόλαβε τον Βραζιλιάνο θρύλο να αγωνίζεται, αλλά όπως […]
The post Τσιτσιπάς για Πελέ: «Δεν τον πρόλαβα, αλλά ήταν αντίπαλος του παππού μου στο Μουντιάλ του 1958» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr