Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα – «Συγγνώμη»

11:26 - 31/12/2022

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στο Open Weekend και στον Δημήτρη Μηλιόγλου για τις πιο έντονες στιγμές To άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα – «Συγγνώμη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ξέσπασε σε κλάματα για τον θάνατο του συζύγου της

«Το βράδυ που έχασα τον σύζυγό μου, έπαιζα στο θέατρο», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ξέσπασε σε κλάματα. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Λύγισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη μπροστά στην κάμερα – «Συγγμώμη»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend και στον Δημήτρη Μηλιόγλου και μίλησε για το σπίτι στην Κινέτα, το […] The post Λύγισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη μπροστά στην κάμερα – «Συγγμώμη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα – «Συγγνώμη»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έδωσε συνέντευξη στο «Open Weekend» και μίλησε για το σπίτι στην Κινέτα, το οποίο είχε καεί με τις πυρκαγιές και για την παράσταση που έπαιξε, λίγο μετά το θάνατο του συζύγου της. «Όταν κάηκε το σπίτι ήμουν τα χαράματα 6-7 μέσα στο σπίτι το καμένο και μπήκαν κάτι φίλοι και κάποιοι ξένοι…

Διαβάστε το στο news.gr

Γιατί ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα η Ζωζώ Σαπουντζάκη (βίντεο)

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στο Open Weekend και στον Δημήτρη Μηλιόγλου για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της, αλλά και την στιγμή που είδε το σπίτι της στην Κινέτα να καίγεται. Η θρυλική ηθοποιός, όπως αποκαλύπτει, δεν έκλαψε στιγμή για το σπίτι το οποίο ξεκίνησε να φτιάχνει από την αρχή… «Όταν κάηκε το σπίτι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»