Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

00:02 - 31/12/2022

Σήμερα, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, εκτός από παραμονή Πρωτοχρονιάς, είναι και της Οσίας Μελάνης της Ρωμαίας. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι: Μελανία, Μέλανυ, Μελανή, Μαύρη. Ανατολή ήλιου: 07:40 Δύση ήλιου: 17:15 Διάρκεια ημέρας: 9 ώρες 35 λεπτά Σελήνη 16 ημερών Ειδήσεις σήμερα Το άρθρο Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Η τελευταία μέρα του χρόνου φέρνει συναισθηματικές εξομολογήσεις από φίλους και οικογένεια. Έχεις έντονη επιθυμία να γνωρίζεις ότι το μέλλον σου είναι ασφαλές, για αυτό και δίνεις ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πού πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

Σε μόλις ένα σημείο σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται σήμερα, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, τελευταία μέρα του 2022, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), πραγματοποιώντας rapid test για τον κορονοϊό, για όλους τους πολίτες. Το σημείο δωρεάν ελέγχου είναι το ακόλουθο: Ευρυτανία, Έναντι ΚΑΠΗ Καρπενησίου, 09:00-15:00 *Ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις-αλλαγές στα σημεία και στο ωράριο των μαζικών δειγματοληψιών. Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο, παραμονή Πρωτοχρονιάς,Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο, παραμονή Πρωτοχρονιάς,Σήμερα, λοιπόν, πρέπει να πείτε χρόνια πολλά στις: Μελανία, Μέλανυ, Μελανή, Μαύρη Είναι η γιορτή της Οσίας Μελάνης της Ρωμαίας. Ανατολή ήλιου: 07:40 Δύση ήλιου: 17:15 Διάρκεια ημέρας: 9 ώρες 34 λεπτά Σελήνη 8.7 ημερών

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, To άρθρο Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, γιορτάζουν οι: Μελανία, Μέλανυ, Μελανή, Μαύρη

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Εορτολόγιο-Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 31 Δεκεμβρίου: Άγιος Ζωτικός ο Ορφανοτρόφος

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 31 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το εορτολόγιο: Άγιος Ζωτικός ο Ορφανοτρόφος. Ο Άγιος Ζωτικός ο Ορφανοτρόφος γεννήθηκε και ανατράφηκε στη Ρώμη, από ευγενή οικογένεια, με πολλή ευλάβεια και παιδεία. Το άρθρο Εορτολόγιο-Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 31 Δεκεμβρίου: Άγιος Ζωτικός ο Ορφανοτρόφος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Καιρός ΕΜΥ – Έκτακτο δελτίο για σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ... ο καιρός σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. ... Το άρθρο Καιρός ΕΜΥ – Έκτακτο δελτίο για σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Εορτολόγιο Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, η εκκλησία τιμάει μεταξύ άλλων την μνήμη της Αγίας Μελάνης. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 31 Δεκεμβρίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα παραμονή πρωτοχρονιάς (31/12), σύμφωνα με το εορτολόγιο.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 31 Δεκεμβρίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 31 Δεκεμβρίου 31/12/2022 Για να μην βρεθειτε προ εκπλήξεως και ξεχάσετε να πείτε «χρόνια πολλά» σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Σύμφωνα με το εορτολόγιο, λοιπόν, σήμερα 31 Δεκεμεβρίου γιορτάζουν οι Μελανία, Μέλανυ, Μελανή, Μαύρη.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 31 Δεκεμβρίου

Οσία Μελάνη η ΡωμαίαΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ουκρανία: Τι δείχνουν οι 420 ημέρες στο Κουρσκ

Καινούργιου – Κουτσουμπής: Νέα φωτογραφία απο το ρομαντικό τους δείπνο

Χάος στον ΣΥΡΙΖΑ: Οικονομικές δυσκολίες, μετά την πολιτική χρεοκοπία

Κάρτα ή κινητό αντί για εισιτήριο στα ΜΜΜ

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 20 Σεπτεμβρίου

Άννα Βίσση και Έλενα Παπαρίζου ξεσήκωσαν τους Ολυμπιονίκες