Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Δέχθηκα ένα πολύ άσχημο πέσιμο και έχασα τη δουλειά μου»

22:42 - 30/12/2022

Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Μαριάννα Πολυχρονίδη στην τελευταία εκπομπή για το 2022, την Παρασκευή, στο πλατό του «Ποιος είναι […] The post Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Δέχθηκα ένα πολύ άσχημο πέσιμο και έχασα τη δουλειά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαριάννα Πολυχρονίδη: "Δέχθηκα ένα πολύ άσχημο πέσιμο και έχασα τη δουλειά μου"

"Με κοιτάζει πολύ προκλητικά στα μάτια και μου λέει, βρήκα άλλη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Δέχτηκα ένα πολύ άσχημο πέσιμο. Έχασα τη δουλειά μου»

H Μαριάννα Πολυχρονίδη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης και αναφέρθηκε στην καριέρα της που μετράει 21 χρόνια αλλά και το περιστατικό παρενόχλησης το οποίο υπέστη. «Όλα τα χρόνια που είμαι στη δουλειά, φέτος κλείνω 21 χρόνια και πάω στα 22, με απασχολεί ο συνδυασμός της μουσικής και της υποκριτικής γιατί πάντα έκανα και τα […] The post Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Δέχτηκα ένα πολύ άσχημο πέσιμο. Έχασα τη δουλειά μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κατερίνα Στανίση: «Όταν τραγουδάω Καζαντζίδη σφίγγεται η καρδιά μου, έχω αυτό το βάρος¨»

Σταύρος Σβήγκος: «Με την Ελένη πήραμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά παραμένουμε οικογένεια»

Νέα αλλαγή αποφάσισε το Mega – Ποια εκπομπή μειώνεται περαιτέρω σε διάρκεια;

Ιωάννα Παππά: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε 14 χρόνια από την τηλεόραση

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα»

Ο Αντώνης Κανάκης φέρνει τα πάνω κάτω με το Ράδιο Αρβύλα – Η επιστολή που ανατρέπει τα πάντα