Θέμης Αδαμαντίδης: Θα κάνω αγωγές σε όσους με μπλέκουν στην υπόθεση με τα ναρκωτικά

21:20 - 30/12/2022

«Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή γιατί, εάν μάθαινε όλα αυτά, θα έφευγε από αυτή την αιτία» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οργισμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης: Θα κάνω αγωγές σε όσους με εμπλέκουν στο κύκλωμα με την κοκαϊνη - «Αν ζούσε η μανούλα μου...»

Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης αρνείται κατηγορηματικά πως εμπλέκεται στο κύκλωμα κοκαΐνης ως πελάτης και απειλεί με αγωγές. «Είναι αλλόκοτα όλα αυτά που γράφονται και αδιακρισία μεγάλη. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου, στον Αλέξη Κούγια και θα κάνει αγωγές σε όσους έχουν εμπλέξει το όνομά μου στο θέμα αυτό», λέει ο Θέμης Αδαμαντίδης στο κεντρικό ... Περισσότερα To άρθρο Οργισμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης: Θα κάνω αγωγές σε όσους με εμπλέκουν στο κύκλωμα με την κοκαϊνη - «Αν ζούσε η μανούλα μου...» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Αποκάλυψη: Δέκα χρόνια έστηνε η Μοσάντ το κόλπο με τους βομβητές που διέλυσαν τη Χεζμπολάχ - «Θέλαμε τραυματίες, όχι νεκρούς»

Το Κατάρ ενδιαφέρεται για επενδύσεις στη Συρία

Ξινόμαυρο: Το οινικό αστέρι του βορρά σε 20 κρασιά που ξεχωρίσαμε

Μπλέικ Λάιβλι εναντίον Τζάστιν Μπαλντόνι: Ποιοι διάσημοι και για ποιο λόγο αναφέρονται στην αγωγή της ηθοποιού

Κύπρος: Ο Χριστοδουλίδης διόρισε ειδική εκπρόσωπο για την προστασία των χριστιανών στη Μέση Ανατολή

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με γυναίκες που κλέβουν ρούχα από κατάστημα