Τάσος Κωστής: «Ίσως Μπουρδούμης και Φιλιππίδης τα είχαν βρει με έναν τρόπο»
17:36 - 30/12/2022
O Τάσος Κωστής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Παρασκευή με αφορμή τη συνέχιση της καθημερινής σειράς της […]
The post Τάσος Κωστής: «Ίσως Μπουρδούμης και Φιλιππίδης τα είχαν βρει με έναν τρόπο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάσος Κωστής: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης τελείωσε, έχει καταστραφεί»
Ο ηθοποιός μίλησε για τον συνάδελφό του και τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤάσος Κωστής για συνεργία Μπουρδούμη και Φιλιππίδη στην ΕΡΤ: Ίσως τα είχαν βρει με έναν τρόπο συνεννόησης
Ο Τάσος Κωστής σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στη συνεργασία του Αλέξαδρνου Μπορδούμη και του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ύστερα από τις καταγγελίες της Λένας Δροσάκη. «Αυτά ήταν προσωπικά τους, δεν ξέρω πως έγινε. Είχαν μιλήσει, ίσως τα είχαν βρει με έναν τρόπο συνεννόησης. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε τον παππά και ο… παππάς έπαιζε, δεν έπαιζε ο Μπουρδούμης», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Επίσης, είπε ότι «στο κάτω κάτω μια δουλειά είναι. Δεν μπορείς να πεις “εγώ δεν δουλεύω” γιατί πρέπει να ζήσεις κιόλας. Δεν πάμε στη δουλειά για να χαριεντιστούμε. Πάμε και παίζουμε άλλους χαρακτήρες, την ώρα της δουλειάς είμαστε έ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤάσος Κωστής: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει τελειώσει
Σε συνέντευξη που έδωσε ο Τάσος Κωστής, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις καταγγελίες της Λένας Δροσάκη εις βάρος του. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε και στη συνεργασία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον Πέτρο Φιλιππίδη, παρά τα όσα είχαν συμβεί με τη σύζυγό του. «Δεν ξέρω πώς έπαιξε ο Μπουρδούμης με τον Φιλιππίδη. Ίσως τα είχαν μιλήσει
Το άρθρο Τάσος Κωστής: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει τελειώσει εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΤάσος Κωστής: «Ίσως ο Μπουρδούμης και ο Φιλιππίδης τα είχαν βρει με έναν τρόπο»
«Δεν ξέρω τι και πώς έγινε με την γυναίκα του», είπε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο news.grΤάσος Κωστής: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει καταστραφεί»
Ο ηθοποιός μίλησε για τον συνάδελφό του και τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του Ο Τάσος Κωστής έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τις καταγγελίες της Λένας Δροσάκη εις βάρος του. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον Πέτρο […]
Διαβάστε το στο dete.gr