Ελένη Καστάνη: Η σεξουαλική επανάσταση και η απόρριψη από το Εθνικό θέατρο

17:12 - 30/12/2022

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Ελένη Καστάνη, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Ελένη Καστάνη: Η σεξουαλική επανάσταση και η απόρριψη από το Εθνικό θέατρο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Καστάνη: «Ζήσαμε την σεξουαλική επανάσταση και τώρα έντρομη κοιτάζω τα νέα παιδιά»

«Δεν με απασχολεί η απιστία, αν ο σύντροφός μου είναι καλά μαζί μου» είπε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ελένη Καστάνη: «Ζήσαμε την σεξουαλική επανάσταση και τώρα έντρομη κοιτάζω τα νέα παιδιά»

Η Ελένη Καστάνη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, το Εθνικό Θέατρο, αλλά και την απιστία. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», όπου και συμμετείχε. «Ήταν το αντίδοτό μου το πρωινάδικο. Όταν με φωνάξανε, το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν “γιατί εγώ, πώς το σκεφτήκανε;”. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ελένη Καστάνη: Αυτός ήταν ο λόγος που την απέρριψαν από το Εθνικό θέατρο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Ελένη Καστάνη και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης ενώ μίλησε μεταξύ άλλων για την καλλιτεχνική της πορεία, την προσωπική της ζωή αλλά και τη σεξουαλική επανάσταση. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε συγκεκριμένα: «Ζήσαμε την σεξουαλική επανάσταση και τώρα έντρομη κοιτάζω τα νέα παιδιά! Πόσο διαφορετικό είναι δηλαδή αυτό […] The post Ελένη Καστάνη: Αυτός ήταν ο λόγος που την απέρριψαν από το Εθνικό θέατρο appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»