Τέλος η Ελένη Καστάνη από το Breakfast@Star: «Ποιος σκέφτηκε να φωνάξετε εμένα γι’ αυτό το πράγμα;»
10:48 - 30/12/2022
Εκτός Breakfast@Star η Ελένη Καστάνη από τη νέα χρονιά. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου
To άρθρο Τέλος η Ελένη Καστάνη από το Breakfast@Star: «Ποιος σκέφτηκε να φωνάξετε εμένα γι’ αυτό το πράγμα;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέλος η Ελένη Καστάνη από το “Breakfast@Star”! «Ποιος σκέφτηκε να φωνάξετε εμένα γι’ αυτό το πράγμα;»
Η δημοφιλής ηθοποιός Ελένη Καστάνη αποχαιρέτησε σήμερα, Παρασκευή 30/12 την πρωινή εκπομπή breakfast@star και οι συνεργάτες της ετοίμασαν ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της στην εκπομπή.Η δημοφιλής ηθοποιός Ελένη Καστάνη αποχαιρέτησε σήμερα, Παρασκευή 30/12 την πρωινή εκπομπή breakfast@star και οι συνεργάτες της ετοίμασαν ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της στην εκπομπή.Η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου ευχαρίστησαν την ηθοποιό κι ανέφεραν πως ήταν από την αρχή συμφωνημένο να είναι στην εκπομπή μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Η Ελένη Καστάνη, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Καστάνη: Εκτός Breakfast@star η ηθοποιός – «Ποιος σκέφτηκε να φωνάξετε εμένα γι’ αυτό το πράγμα;»
Ολοκληρώθηκε η παρουσία που είχε η Ελένη Καστάνη στο Breakfast@star. Η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου ευχαρίστησαν την ηθοποιό […]
The post Ελένη Καστάνη: Εκτός Breakfast@star η ηθοποιός – «Ποιος σκέφτηκε να φωνάξετε εμένα γι’ αυτό το πράγμα;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕλένη Καστάνη: Τέλος από το «Breakfast@star» η ηθοποιός – «Ποιος σκέφτηκε να φωνάξετε εμένα γι’ αυτό το πράγμα;»
Η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου την ευχαρίστησαν για την παρουσία της
Διαβάστε το στο news.gr