Εορτολόγιο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

17:06 - 29/12/2022

Το Εορτολόγιο της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου 2022. Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Η Αγία Ανυσία η Οσιομάρτυς εκ Θεσσαλονίκης. Ο Άγιος Φιλέταιρος ο Μάρτυρας. Ο Όσιος Λέων ο Αρχιμανδρίτης. Ο Άγιος Γεδεών ο Νέος Οσιομάρτυρας στον Τύρναβο. Το άρθρο Εορτολόγιο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Είναι γενικά μια εξαιρετική στιγμή για να μάθεις νέα πράγματα και να μοιραστείς τις ιδέες σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα παθιασμένη με κάτι ή κάποιον σήμερα, αλλά ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τα εφημερεύοντα φαρμακεία της Αχαΐας για σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας 14:00 - 17:00 μμΓΑΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΚΟΡΙΝΘΟΥ 312 - ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ 21:00 μμ - 02:00 πμΓΑΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΚΟΡΙΝΘΟΥ 312 - ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΚΟΛΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΜΑΙΖΩΝΟΣ 61 ΠΛ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τα ζώδια την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Επιστροφή στην καθημερινότητα με την ανάληψη ευθυνών και κινήσεων. Στα επαγγελματικά, αναλαμβάνετε την πρωτοβουλία να τροποποιήσετε τις εξελίξεις. Βάζετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας και όχι το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι βλέπουν τις καταστάσεις […] Το άρθρο Τα ζώδια την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

O καιρός την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα στα Δωδεκάνησα να σημειωθούν ασθενείς βροχές.Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα στα Δωδεκάνησα να σημειωθούν ασθενείς βροχές.Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 και στα πελάγη νοτίων διευθύνσεων 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια θα παραμείνει σε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου

Κριός Υπάρχει ισχυρή ενέργεια για να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου ή περισσότερους κοσμικούς στόχους σήμερα και τις επόμενες μέρες. Ενώ μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τη μικροδιαχείριση, ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να εστιάσεις με εμμονή σε στοιχεία που δεν αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα. Ίσως είναι εύκολο να παρασυρθείς από συγκεκριμένες λεπτομέρειες που σε απομακρύνουν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Εορτολόγιο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα!

Σήμερα, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου η εκκλησία γιορτάζει μεταξύ άλλων τη μνήμη της Αγίας Ανυσίας της Οσιομάρτυς από τη Θεσσαλονίκη. Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ο καιρός για σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Αναλυτική πρόγνωση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023