Μαίρη Μηλιαρέση: «Υπάρχουν κάτι μπάζα που δεν έπρεπε να κάνουν τηλεόραση»

15:20 - 29/12/2022

Συνέντευξη στο Breakfast@star και τον Κωνσταντίνο Μίχο έδωσε η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία μίλησε για το τηλεμάρκετινγκ, τις εκπομπές, αλλά […] The post Μαίρη Μηλιαρέση: «Υπάρχουν κάτι μπάζα που δεν έπρεπε να κάνουν τηλεόραση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαίρη Μηλιαρέση: Υπάρχουν κάτι μπάζα που κάνουν τηλεόραση, γιατί έχουν κολλητάρια εκεί μέσα

«Αν έκανα τώρα εκπομπή, θα πήγαινα πολύ καλύτερα από όλες» συμπλήρωσε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαίρη Μηλιαρέση: «Κάτι μπάζα που δεν έπρεπε να κάνουν τηλεόραση»

«Φωτιά» η Μαίρη Μηλιαρέση για κάποιους που δεν θα… έπρεπε να βρίσκονται στην τηλεόραση. «Αν έκανα τώρα εκπομπή θα πήγαινα πολύ καλύτερα απ’ όλες», είπε. Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στο Breakfast@star για το τηλεμάρκετινγκ, τις εκπομπές, το Ρουκ Ζουκ και όταν την ήθελαν… «απέναντι» στην Ελένη Μενεγάκη. «Είμαι αντιδήμαρχος πρασίνου στη Γλυφάδα και τρέχω όλη ... Περισσότερα To άρθρο Μαίρη Μηλιαρέση: «Κάτι μπάζα που δεν έπρεπε να κάνουν τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαίρη Μηλιαρέση: «Υπάρχουν κάτι μπάζα που κάνουν τηλεόραση γιατί έχουν κολλητάρια»

«Αν έκανα τώρα εκπομπή, θα πήγαινα πολύ καλύτερα από όλες»

Διαβάστε το στο in.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: Υπάρχουν κάτι μπάζα που δεν έπρεπε να κάνουν καν τηλεόραση

Η Μαίρη Μηλιαρέση έδωσε την Πέμπτη (29/12) συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast @Star και μίλησε για τα κέρδη της από το τηλεμάρκετινγκ, τις προτάσεις που δέχτηκε για εκπομπές, ενώ με αιχμηρό λόγο μίλησε για ορισμένα άτομα που κάνουν τηλεόραση λόγω διασυνδέσεων. «Είμαι αντιδήμαρχος πρασίνου στη Γλυφάδα και τρέχω όλη μέρα. Να ‘ναι καλά το τηλεμάρκετινγκ γιατί έβγαλα λεφτά κι έφτιαξα το σπίτι στο χωριό. Στην αρχή ντρεπόμουν πολύ. Αισθανόμουν αμήχανα, ένιωθα ότι δεν μου ταιριάζει, ήμουν κομπλαρισμένη, αλλά μετά το πήρα στο χαβαλέ» είπε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια. «Μετά τη μεγάλη επιτυχία του “Ρουκ Ζουκ” έκανα το παιδί μου. Ήθελαν τότε να κάνω πρωινό στο Mega απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συνέντευξη στο Breakfast@star έδωσε η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία μίλησε για το τηλεμάρκετινγκ, τις εκπομπές, αλλά και τα… μπάζα που κάνουν τηλεόραση.Συνέντευξη στο Breakfast@star έδωσε η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία μίλησε για το τηλεμάρκετινγκ, τις εκπομπές, αλλά και τα… μπάζα που κάνουν τηλεόραση.«Είμαι αντιδήμαρχος πρασίνου στη Γλυφάδα και τρέχω όλη μέρα. Να ‘ναι καλά το τηλεμάρκετινγκ γιατί έβγαλα λεφτά κι έφτιαξα το σπίτι στο χωριό. Στην αρχή ντρεπόμουν πολύ. Αισθανόμουν αμήχανα, ένιωθα ότι δεν μου ταιριάζει, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συνέντευξη  στην εκπομπή Breakfast@star και στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Μίχο παραχώρησε η Μαίρη Μηλιαρέση.  Η παρουσιάστρια, μεταξύ To άρθρο Μαίρη Μηλιαρέση: «Υπάρχουν κάτι μπάζα που δεν έπρεπε να κάνουν τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Επίθεση από Μαίρη Μηλιαρέση: «Υπάρχουν κάτι μπάζα που δεν έπρεπε να κάνουν τηλεόραση»

«Αν έκανα τώρα εκπομπή θα πήγαινα πολύ καλύτερα απ’ όλες»

Διαβάστε το στο news.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: “Υπάρχουν κάτι μπάζα που κάνουν τηλεόραση”

Η Μαίρη Μηλιαρέση έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις εκπομπές, τη δική της πορεία στην τηλεόραση, αλλά και τα… «μπάζα» που κάνουν εκπομπές σήμερα. Η πρώην παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αρχικά, αναφέρθηκε στη ζωή της σήμερα. «Είμαι αντιδήμαρχος πρασίνου στη Γλυφάδα, τρέχω όλη μέρα. Να είναι καλά το τηλεμάρκετινγκ, γιατί έβγαλα λεφτά κι […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: «Υπάρχουν κάτι μπάζα που δεν έπρεπε να κάνουν καν τηλεόραση»

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε για τη θέση της ως αντιδήμαρχος πρασίνου στη Γλυφάδα, το τηλεμάρκετινγκ αλλά και την πορεία της στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κωνσταντίνο Μίχο και την επομπή Breakfast@Star δήλωσε: «Είμαι αντιδήμαρχος πρασίνου στη Γλυφάδα και τρέχω όλη μέρα. Να ‘ναι καλά το τηλεμάρκετινγκ γιατί έβγαλα λεφτά κι έφτιαξα το […] The post Μαίρη Μηλιαρέση: «Υπάρχουν κάτι μπάζα που δεν έπρεπε να κάνουν καν τηλεόραση» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»