Αφροδίτη Σκαφίδα: Αυτός είναι ο λόγος που είπε ναι στο Survivor All Star

12:12 - 29/12/2022

«Δεν θα ήθελα ο Πύρρος να είναι μαζί μου στο Survivor», λέει η Αφροδίτη Σκαφίδα. Η Αφροδίτη Σκαφίδα μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τον σύντροφό της, Πύρρο Δήμα, ενώ αποκάλυψε και το λόγο που είπε ναι στο Survivor All Star. «Με έναν κουραμπιέ κι ένα μελομακάρονο στο στόμα θα φύγουμε για το Survivor. ... Περισσότερα To άρθρο Αφροδίτη Σκαφίδα: Αυτός είναι ο λόγος που είπε ναι στο Survivor All Star δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εφορία: Αυτές είναι οι αλλαγές που έρχονται το 2023

Μπορεί οι φορολογικές δηλώσεις του 2023 να αργούν ακόμα, ωστόσο το κλείσιμο της χρονιάς καθορίζει τα δεδομένα που θα «πληρώσουν» οι φορολογούμενοι την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Ουκρανία έχει χάσει πάνω από 40% των εδαφών που είχε καταλάβει στο Κουρσκ μετά τη ρωσική αντεπίθεση

Άρης – Βόλος 0-1: Οι Θεσσαλοί άλωσαν το Χαριλάου και προσγείωσαν απότομα τους «κίτρινους»

Κώστας Κόκλας: Θα ήμουν χαζός να μην διατηρώ καλές σχέσεις με τις πρώην συντρόφους μου

Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο San Siro με χαμένους και τους δυο

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 21χρονος που έκλεψε κινητά αξίας 5.000 ευρώ από κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μελίνα Κανακαρίδη με τήβεννο: Τους απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα