MasterChef – Σωτήρης Κοντιζάς: «Δε θα με βλέπετε σε όλα τα επεισόδια»
11:40 - 29/12/2022
Ο Σωτήρης Κοντιζάς δε θα βρίσκεται σε όλα τα επεισόδια του νέου «MasterChef», όπως αποκάλυψε στην κάμερα της «Super Katerina».
The post MasterChef – Σωτήρης Κοντιζάς: «Δε θα με βλέπετε σε όλα τα επεισόδια» appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
MasterChef: «Βόμβα» Κοντιζά – «Δεν θα είμαι σε όλα τα επεισόδια»
Το μόνο βέβαιο είναι πως πρωταγωνίστρια και σε αυτόν τον κύκλο θα είναι η γαστρονομία.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣωτήρης Κοντιζάς: «Δεν θα είμαι σε όλα τα επεισόδια του MasterChef »
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος με αφορμή την πρεμιέρα του MasterChef, το οποίο επιστρέφει από τη νέα χρονιά στο Star, αποκάλυψε τις αλλαγές που θα δούμε φέτος στο μαγειρικό ριάλιτι. «Δεν παίζω σε όλα τα επεισόδια, αυτή είναι μια αλλαγή. Όχι, όχι δεν θα με βλέπετε συνέχεια στο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Σωτήρης Κοντιζάς για το Masterchef: «Δεν θα είμαι σε όλα τα επεισόδια»
Ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με αφορμή την πρεμιέρα του MasterChef, το οποίο επιστρέφει από τη νέα χρονιά στο Star.
Διαβάστε το στο thebest.grΣωτήρης Κοντιζάς για MasterChef: «Δεν είμαι σε όλα τα επεισόδια, αυτή είναι μια αλλαγή»
Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο διακεκριμένος σεφ μίλησε για το MasterChef, ενώ αποκάλυψε και μια αλλαγή […]
The post Σωτήρης Κοντιζάς για MasterChef: «Δεν είμαι σε όλα τα επεισόδια, αυτή είναι μια αλλαγή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grMasterChef: «Βόμβα» από τον Σωτήρη Κοντιζά – «Δεν θα είμαι σε όλα τα επεισόδια»
Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Σωτήρης Κοντιζάς με αφορμή την πρεμιέρα του MasterChef,
To άρθρο MasterChef: «Βόμβα» από τον Σωτήρη Κοντιζά – «Δεν θα είμαι σε όλα τα επεισόδια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grMasterChef – Σωτήρης Κοντιζάς: Τι αλλάζει φέτος στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής
Επιστρέφουν τα ταξίδια στο εξωτερικό
Διαβάστε το στο news.grMasterChef: «Βόμβα» από τον Σωτήρη Κοντιζά – «Δεν θα είμαι σε όλα τα επεισόδια»
Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Σωτήρης Κοντιζάς με αφορμή την πρεμιέρα του MasterChef, το οποίο επιστρέφει από τη νέα χρονιά στο Star. Μιλώντας για τις αλλαγές που θα δούμε φέτος στο μαγειρικό ριάλιτι ο Σωτήρης Κοντιζάς πέταξε «βόμβα» καθώς στα νέα επεισόδια οι τρεις κριτές δεν θα βρίσκονται μαζί σε όλα τα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣωτήρης Κοντιζάς για MasterChef: «Δεν είμαι σε όλα τα επεισόδια, αυτή είναι μια αλλαγή»
Γιατί θα λείπει από μερικά επεισόδια του MasterChef
Διαβάστε το στο neolaia.gr