Γιάννης Ζουγανέλης: «Φέρθηκα άσχημα σε μετανάστη που μου επιτέθηκε και με είπαν ρατσιστή»
11:18 - 29/12/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για τους ψευτοκουλτουριάρηδες, […]
The post Γιάννης Ζουγανέλης: «Φέρθηκα άσχημα σε μετανάστη που μου επιτέθηκε και με είπαν ρατσιστή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Ζουγανέλης: «Φέρθηκα άσχημα σε μετανάστη που μου επιτέθηκε και…»
Δείτε όσα είπε στην κάμερα του MEGA
Διαβάστε το στο in.grΓιάννης Ζουγανέλης: Μίλησα άσχημα σε μετανάστη που μου επιτέθηκε και κινδύνευσα να συρθώ ως ρατσιστής
Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τους ψευτοκουλτουριάρηδες, το ότι τον χαρακτήρισαν ρατσιστή, για τη σχέση του με την κόρη του αλλά και για τις απώλειες του Σάκη Μπουλά και του Βλάσση Μπονάτσου. Για τους ψευτοκουλτουριάριδες, όπως τους αποκάλεσε είπε: «Με τον Κώστα Χατζηχρήστο είχαμε συναντηθεί δύο φορές, ήταν ένας γλυκός και ευφυέστατος άνθρωπος. Εμείς μαθαίνουμε από τους παλιότερους ηθοποιούς, δεν δανειζόμαστε. Τους ηθοποιούς που σήμερα τους έχουμε εικονίσματα στο σπίτι μας, κάποιοι ελίτ αμόρφωτοι ψευτοκουλτουριάδηδες τους απαξίωναν» είπε. Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε και στον χαρακτηρισμό «ρατσιστής» που του είχε αποδοθεί από κάποιους
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιάννης Ζουγανέλης: «Όταν εγώ φέρθηκα άσχημα σε έναν μετανάστη, γιατί αυτός μου επιτέθηκε…»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» αναφέρθηε τους αμόρφωτους ψευτοκουλτουριάρηδες αλλά και στον λόγο απέτρεψε την κόρη του, Ελεωνόρα, να χρησιμοποιεί το επώνυμό του. «Με τον Κώστα Χατζηχρήστο είχαμε συναντηθεί δύο φορές, ήταν ένας γλυκός και ευφυέστατος άνθρωπος. Εμείς μαθαίνουμε από τους παλιότερους ηθοποιούς, δεν δανειζόμαστε. Τους ηθοποιούς που σήμερα τους έχουμε εικονίσματα στο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Ζουγανέλης: Ξεσπά ο ηθοποιός – «Φέρθηκα άσχημα σε μετανάστη και με είπαν ρατσιστή» [βίντεο]
Γιάννης Ζουγανέλης: «Αν δεν ήμουν γνωστός θα είχα μαλώσει παραπάνω από δύο φορές στο δρόμο, που το έχω κάνει. Η κοινωνία έχει συντηρητικοποιηθεί γιατί λένε “εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;”» τονίζει με νόημα ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Ζουγανέλης. Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στον Θανάση Πάτρα και στο Mega Καλημέρα για την καλλιτεχνική […]
Το άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: Ξεσπά ο ηθοποιός – «Φέρθηκα άσχημα σε μετανάστη και με είπαν ρατσιστή» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓιάννης Ζουγανέλης: «Φέρθηκα άσχημα σε μετανάστη που μου επιτέθηκε και με είπαν ρατσιστή»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για τους ψευτοκουλτουριάρηδες, την περίοδο που τον χαρακτήρισαν ως ρατσιστή, αλλά και τις απώλειες του Σάκη Μπουλά και τον Βλάσση Μπονάτσου. «Με τον Κώστα Χατζηχρήστο είχαμε συναντηθεί δύο φορές, ήταν ένας γλυκός και ευφυέστατος άνθρωπος. Εμείς μαθαίνουμε από τους παλιότερους ηθοποιούς, δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Ζουγανέλης: «Φέρθηκα άσχημα σε μετανάστη που μου επιτέθηκε και με είπαν ρατσιστή»
Τι είπε για τον Βλάσση Μπονάτσο
Διαβάστε το στο news.gr