Αφροδίτη Σκαφίδα – Survivor All Star: «Δεν θα ήθελα να βρεθούμε μαζί με τον Πύρρο Δήμα στο παιχνίδι»

08:28 - 29/12/2022

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Αφροδίτη Σκαφίδα με αφορμή τη συμμετοχή της στο To άρθρο Αφροδίτη Σκαφίδα – Survivor All Star: «Δεν θα ήθελα να βρεθούμε μαζί με τον Πύρρο Δήμα στο παιχνίδι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αφροδίτη Σκαφίδα : «Δεν θα ήθελα να βρεθούμε μαζί με τον Πύρρο Δήμα στο Survivor All Star»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor All Star και παραδέχτηκε, πως το οικονομικό κίνητρο ήταν εκείνο το οποίο την ώθησε να αποδεχτεί την πρόταση για να επιστρέψει στο ριάλιτι επιβίωσης. «Δεν νομίζω πως θα ήθελα να βρεθούμε μαζί (με τον Πύρρο Δήμα) στο […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Δεν θα ήθελα ο Πύρρος να είναι μαζί μου στο Survivor»

Για το Survivor, αλλά και για τον σύντροφό της, Πύρρο Δήμα, μίλησε η Αφροδίτη Σκαφίδα στην κάμερα του Happy Day. […] The post Αφροδίτη Σκαφίδα: «Δεν θα ήθελα ο Πύρρος να είναι μαζί μου στο Survivor» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»