Basket League: Αλλαγή ώρας στο Κολοσσός Ρόδου - Ιωνικός

22:32 - 28/12/2022

Μία ώρα νωρίτερα θα υποδεχτεί τον Ιωνικό ο Κολοσσός Ρόδου, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Basket League: Αλλαγή ώρας στο Κολοσσός-Ιωνικός

Basket League: Αλλαγή ώρας στο Κολοσσός-Ιωνικός 29/12/2022 Αλλαγή ώρας προέκυψε στην αναμέτρηση του Κολοσσού με τον Ιωνικό Νίκαιας στη Ρόδο για τη 12η αγωνιστική της Basket League. Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 16:00 αντί στις 17:00 της 14ης Γενάρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η συνάντηση Κολοσσός H Hotels–Ιωνικός για την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας Ρόδου το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 με ώρα έναρξης τις 16:00 αντί για τις 17:00 που είχε αρχικά οριστεί και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ERT FLIX ΕΡΤ SPORT1».

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για Παναιτωλικό ο Γερεμέγεφ, θεραπεία ο Ιωαννίδης

Ενίσχυση στην διαγώνιο με την Καραφουλίδου ο ΠΑΟΚ

ΕΛ.ΑΣ για το Προμηθέας - ΑΕΚ: «400 οπαδοί δεν συμμορφώθηκαν στην εντολή εκκένωσης και επιτέθηκαν βίαια τους αστυνομικούς, ένας αναζητείται»

Καρακώστας: «Θέλω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος, με δουλειά όλα θα έρθουν»

Ανόρθωση, Πουλλαΐδης: «Είμαι πάντα ο εύκολος στόχος, τα χρήματα που πλήρωσα μετά την αποχώρηση μου ξεπερνούν το 1.300.000»

«Να αναλάβουν οι οικογένειες των τρομοκρατών», απαιτούν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που καταστράφηκε από τη βόμβα στους Αμπελόκηπους (vid)