Αιχμές Μιχαηλίδου για το «Χαμόγελο του Παιδιού»: Ο πρόεδρός του μένει σε μια βίλα δύο εκατομμυρίων

17:16 - 28/12/2022

Σε τηλεοπτική συνέντευξή της, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, άφησε αιχμές για το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον ιδρυτή του, Κώστα Γιαννόπουλο. Μιλώντας στο Action24, η κυρία Μιχαηλίδου ανέφερε: «Έχουν γίνει ρεπορτάζ των ρεπορτάζ, δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας συμπολίτης μας σήμερα που πιστεύει ότι ένα ίδρυμα, το οποίο έχει 20 εκατομμύρια πλεόνασμα, 5.000.000 Το άρθρο Αιχμές Μιχαηλίδου για το «Χαμόγελο του Παιδιού»: Ο πρόεδρός του μένει σε μια βίλα δύο εκατομμυρίων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δ. Μιχαηλίδου για Χαμόγελο του Παιδιού: Έχει 20 εκατ. ευρώ πλεόνασμα

Aιχμές για το «Χαμόγελο του Παιδιού», άφησε σε τηλεοπτική συνέντευξή της η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αιχμές Μιχαηλίδου για το «Χαμόγελο του παιδιού»: Έχει 20 εκατ. πλεόνασμα και 5 εκατ. στην Ελβετία

Σε μια μομφή προς τον ιδρυτή του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο προχώρησε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε. Η κ. Μιχαηλίδου υιοθέτησε… Αιχμές Μιχαηλίδου για το «Χαμόγελο του παιδιού»: Έχει 20 εκατ. πλεόνασμα και 5 εκατ. στην Ελβετία - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου για «Χαμόγελο του Παιδιού»: Διάβασα ότι ο πρόεδρός του μένει σε μια βίλα δύο εκατομμυρίων

Tι είχε αναφέρει προ ημερών ο Κώστας Γιαννόπουλος. Το άρθρο Δόμνα Μιχαηλίδου για «Χαμόγελο του Παιδιού»: Διάβασα ότι ο πρόεδρός του μένει σε μια βίλα δύο εκατομμυρίων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Αιχμές της Δόμνας Μιχαηλίδου για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Aιχμές για το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον ιδρυτή του, Κώστα Γιαννόπουλο, άφησε σε τηλεοπτική συνέντευξή της η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου. Μιλώντας στην εκπομπή του Action24 «Πρωινή Ζώνη», η κυρία Μιχαηλίδου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Έχουν γίνει ρεπορτάζ των ρεπορτάζ, δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας συμπολίτης μας σήμερα που πιστεύει ότι ένα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δ. Μιχαηλίδου για Χαμόγελο του Παιδιού: Έχει 20 εκατ ευρώ πλεόνασμα

«Υπονοούμενα» για τα οικονομικά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» άφησε η Δόμνα Μιχαηλίδου. Μιλώντας στο Action24, η κυρία Μιχαηλίδου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Έχουν γίνει ρεπορτάζ των ρεπορτάζ, δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας συμπολίτης μας σήμερα που πιστεύει ότι ένα ίδρυμα, το οποίο έχει 20 εκατομμύρια πλεόνασμα, 5.000.000 στην Ελβετία, τον πρόεδρό του που μένει διάβασα σε μια βίλα […]

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου για Χαμόγελο του Παιδιού: Ο πρόεδρος του μένει σε βίλα 2 εκατ. ευρώ

Όπως ανέφερε η Υφυπουργός το Χαμόγελο του Παιδιού έχει 20.000.000 πλεόνασμα, 5.000.000 στην Ελβετία Ξεκάθαρες αιχμές για τον ιδρυτή του «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, για τα οικονομικά του οργανισμού, άφησε η Δόμνα Μιχαηλίδου. Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σε τηλεοπτική συνέντευξή της στο Action24, αναφέρθηκε στο ίδρυμα, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως «έχουν γίνει ρεπορτάζ, δεν νομίζω […] The post Δόμνα Μιχαηλίδου για Χαμόγελο του Παιδιού: Ο πρόεδρος του μένει σε βίλα 2 εκατ. ευρώ appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Μιχαηλίδου για Χαμόγελο του Παιδιού: Έχει 20 εκατ. πλεόνασμα, ο πρόεδρος μένει σε βίλα

Μιχαηλίδου για Χαμόγελο του Παιδιού: Στα οικονομικά του Χαμόγελου του Παιδιού και στην κατοικία του προέδρου του, Κώστα Γιαννόπουλου, αναφέρθηκε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, διερωτώμενη πώς είναι δυνατόν να μην μπορούν να φτιάξουμε τις δομές φιλοξενίας που διαθέτουν. «Έχουν γίνει ρεπορτάζ, των ρεπορτάζ, δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας συμπολίτης μας σήμερα που πιστεύει ότι […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Δεν καταργείται το πράσινο τιμολόγιο!

Τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης για την βία ανηλίκων

Μαρινάκης για Σύνοδο MED-9: Μία από τις πρώτες συζητήσεις είναι το μεταναστευτικό

Σπουδαιότητα του προληπτικού ελέγχου των μαστών: Γιατί τον οφείλω στον εαυτό μου;

Σάλος στη Στουγκάρδη με σκανδαλώδη όπερα που προκάλεσε ναυτία σε 18 θεατές! (video+photo)

Ποιοι είναι οι 11 με τους οποίους φτιάχνει «κόμμα τσέπης» ο Κασσελάκης;