Στην Αράχωβα Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης – Φιλιά και αγκαλιές

13:16 - 28/12/2022

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς ζουν στην Αράχωβα ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ βρέθηκε για λίγες μέρες στην Αράχωβα μετά το εορταστικό τριήμερο, το οποίο ήταν γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις για τη Δέσποινα Βανδή, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν θα μπορούσε να λείπει από κοντά της.  Μάλιστα, Βασίλης Μπισμπίκης ... Περισσότερα To άρθρο Στην Αράχωβα Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης – Φιλιά και αγκαλιές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Όταν πάτησα στη σκηνή, κατάλαβα ότι μου είχαν κλέψει το ρολόι που φορούσα»

Νεκρός 14χρονος μαθητής στα Τίρανα από τις μαχαιριές συνομηλίκου του κοντά σε σχολείο

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Γκλέτσος, Πολάκης, Φάμελος ή Φαραντούρης;

Χεζμπολάχ και Λίβανος συμφωνούν στο προσχέδιο εκεχειρίας των ΗΠΑ – «Eξαρτάται πλέον από το Ισραήλ»

Ανδρέας Μικρούτσικος και Ματίνα Παγώνη σε ανεπανάληπτα στιγμιότυπα με Bella Ciao και φιλοφρονήσεις

Κατερίνα Λιόλιου: «Αν δεν ήμουν τραγουδίστρια, μάλλον θα ήμουν καθηγήτρια πανεπιστημίου»