Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν τιμολόγιο από εταιρεία στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας»
15:46 - 27/12/2022
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ήταν σήμερα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, […]
The post Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν τιμολόγιο από εταιρεία στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας»
Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, τον οποίο «κυνηγά» ακόμη ο ρόλος του Φατσέα από το «Καφέ της Χαράς». «Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε φωνάζουν με το όνομα ενός ρόλου, όσο αγαπημένος κι αν είναι αυτός», τόνισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν σήμερα (27.12.2022) καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν ... Περισσότερα
To άρθρο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας»
«Το είδα και είπα “μου κάνετε πλάκα; Με τρολάρετε;»
Διαβάστε το στο in.grΓ. Σκιαδαρέσης: «Μου κόψανε απόδειξη στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας»
Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε, στην εκπομπή της ΕΡΤ, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, με τον ηθοποιό να αναφέρεται στο ρόλο που έχει στιγματίσει την καριέρα του.
Διαβάστε το στο GazzettaΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: Μου έκοψαν απόδειξη στο όνομα «Ευάγγελος Φατσέας» – Το απίστευτο περιστατικό μετά το «Καφέ της Χαράς»
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλο και της Τζένης Μελιτά το μεσημέρι της Τρίτης (27/12) και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μεγάλη επιτυχία του Φατσέα στο «Καφέ της Χαράς» που τον ακολουθεί μετά από τόσα χρόνια και τον φέρνει σε αμηχανία. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί αυτή την επιτυχία ενώ αποκάλυψε κι ένα απρόσμενο περιστατικό. «Τη φοβάμαι την τυποποίηση. Δεν την θέλω. Η επιτυχία του “Φατσέα” μου ήρθε μπαμ, στο κεφάλι. Δυσκολεύτηκα πολύ τα πρώτα χρόνια. Ακόμα με κάνει να νιώθω λίγο άβολα. Ποτέ δεν έκανα αυτή τη δουλειά για να αποκτήσω δημοσιότητα, να είμαι γνωστός κλ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν απόδειξη στο όνομα “Ευάγγελος Φατσέας”»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβριάν» βρέθηκε την Τρίτη 27/12 ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για τον ρόλο του στο «Καφέ της Χαράς» που τον ακολουθεί μετά από τόσα χρόνια και τον φέρνει σε αμηχανία. «Τη φοβάμαι την τυποποίηση. Δεν την θέλω. Η επιτυχία του “Φατσέα” μου ήρθε μπαμ, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν τιμολόγιο από εταιρεία στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας»
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει μείνει χαραγμένος στο μυαλό πολλών από το τηλεοπτικό κοινό, για τον ρόλο του Φατσέα από το «Καφέ της Χαράς».
Διαβάστε το στο thebest.grΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η αποκάλυψη που μας άφησε άφωνους – «Μου έκοψαν τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας» [βίντεο]
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ήταν σήμερα (27/12) ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως μια εταιρεία του είχε κόψει τιμολόγιο όχι στο όνομά του, αλλά στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας. «Δυσκολεύτηκα πολύ τα πρώτα χρόνια να διαχειριστώ την επιτυχία του Φατσέα. Κι ακόμα με κάνει να […]
Το άρθρο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η αποκάλυψη που μας άφησε άφωνους – «Μου έκοψαν τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: Μου έχουν κόψει τιμολόγιο από επίσημη εταιρεία ως Ευάγγελος Φατσέας
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ήταν σήμερα, Τρίτη 27/12 ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ήταν σήμερα, Τρίτη 27/12 ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως μια εταιρεία τού είχε κόψει τιμολόγιο όχι στο όνομά του, αλλά στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας, από τον ρόλο του στην δημοφιλή σειρά «Καφέ της Χαράς». «Δυσκολεύτηκα πολύ τα πρώτα χρόνια να διαχειριστώ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν απόδειξη στο όνομα “Ευάγγελος Φατσέας”»
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης την Τρίτη 27/12 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβριάν». Ο
To άρθρο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν απόδειξη στο όνομα “Ευάγγελος Φατσέας”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν τιμολόγιο από εταιρεία στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας»
«Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε φωνάζουν με το όνομα ενός ρόλου, όσο αγαπημένος κι αν είναι αυτός ο ρόλος»
Διαβάστε το στο news.grΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: Του έκοψαν τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας
Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε σήμερα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στο Μαύρο Ρόδο στο Mega και στη θεατρική παράσταση Αμπιγιέρ στο θέατρο Τζένη Καρέζη, μίλησε για τις κινητοποιήσεις του κλάδου του. Ο ηθοποιός προηγουμένως είχε συμμετάσχει στη διαμαρτυρία του ΣΕΗ για την υποβάθμιση των πτυχίων των ηθοποιών. Για […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: Εταιρεία του έκοψε τιμολόγιο στο όνομα «Ευάγγελος Φατσέας»
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» για ένα τιμολόγιο που κόπηκε στο όνομα του Φατσέα και όχι στο δικό του.
Διαβάστε το στο neolaia.grΓεράσιμος Σκαδιαρέσης: “Μου έκοψαν τιμολόγιο από εταιρεία στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας”
Ο Γεράσιμος Σκαδιαρέσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» το μεσημέρι της Τρίτης. Όπως ήταν αναμενόμενο η κουβέντα πήγε κάποια στιγμή και στον ρόλο του “Φατσέα” που υποδύθηκε ο ηθοποιός με μεγάλη επιτυχία στο “Καφέ της Χαράς”. Ο Γεράσιμος Σκαδιαρέσης έκανε μια αποκάλυψη που άφησε έκπληκτους τους παρουσιαστές. Συγκεκριμένα είπε ότι μια […]
The post Γεράσιμος Σκαδιαρέσης: “Μου έκοψαν τιμολόγιο από εταιρεία στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΣκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας»! ΒΙΝΤΕΟ
Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος όπως φαίνεται έχει χαραχτεί για τα καλά στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού ως Ευάγγελος Φατσέας Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ταύτισή του με τον ρόλο,. ενώ αποκάλυψε ότι μια εταιρεία του είχε κόψει τιμολόγιο όχι […]
Διαβάστε το στο dete.grΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: "Μου έκοψαν τιμολόγιο από εταιρεία στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας"
"Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε φωνάζουν με το όνομα ενός ρόλου, όσο αγαπημένος κι αν είναι αυτός ο ρόλος"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν απόδειξη στο όνομα Φατσέας»
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για την επιτυχία της σειράς "Το Καφέ της Χαράς", αλλά και για τον Φατσέα που τον έχει "στοιχειώσει"!
The post Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μου έκοψαν απόδειξη στο όνομα Φατσέας» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com