Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Χαθήκαμε γιατί ο φίλος σας υποτροπίασε»
11:52 - 27/12/2022
Ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνει εδώ και αρκετούς μήνες μια από τις μεγάλες μάχες της ζωής του. Αυτή με τον καρκίνο. Και παρά το γεγονός ότι είναι ένας μεγάλος αγωνιστής και θα κερδίσει και αυτή τη μάχη, δεν είναι λίγες οι φορές που λυγίζει. Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει πάντα δίπλα του τη σύντροφό του Μαρία […]
The post Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Χαθήκαμε γιατί ο φίλος σας υποτροπίασε» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιώργος Δασκαλάκης αποκαλύπτει για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Υποτροπίασα, νιώθω ανήμπορος»
Τη μεγάλη του μάχη με τον καρκίνο συνεχίζει να δίνει ο τραγουδιστής, Γιώργος Δασκαλάκης. Με νέα του ανάρτηση στο Facebook ενημέρωσε για την πορεία της υγείας του. «Είμαι ρεαλιστής» έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης που δεν έκρυψε ότι νιώθει ανήμπορος, αφού η κατάσταση της υγείας του έχει υποτροπιάσει και ο καρκίνος τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι. ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Γιώργος Δασκαλάκης αποκαλύπτει για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Υποτροπίασα, νιώθω ανήμπορος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιώργος Δασκαλάκη: Δίνει δύσκολη μάχη με τον καρκίνο ο τραγουδιστής – «Υποτροπίασα»
Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει μία μεγάλη και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και σε ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε τους φίλους του για την κατάσταση της υγείας του. «Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα! Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε…», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο τραγουδιστής ανεβάζοντας και μία φωτογραφία από το κρεβάτι του, σημειώνει: «Και εκεί που λες έχω τη δύναμη έχω τα κότσια να αντέξω τα πάντα τρως ένα Χαστούκι και σε καθηλώνει πάλι σε ένα κρεβάτι και νοιώθεις Άχρηστος και Ανήμπορος να κάνεις οτιδήποτε με αγκαλιά τους πόνους και τις σκέψεις για το μέλλον… Δεν κλαίγομαι ξέρω τη κατάσ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη με τον καρκίνο: «Υποτροπίασα, νιώθω ανήμπορος»
Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος πριν από λίγοι καιρό και έδειξε φωτογραφίες από τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Δασκαλάκης σε νέα του ανάρτηση στα social media, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης για την μάχη του με τον καρκίνο: «Υποτροπίασα, νιώθω ανήμπορος»
Ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Ο γνωστός τραγουδιστής γνωστοποίησε πριν λίγους μήνες
To άρθρο Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης για την μάχη του με τον καρκίνο: «Υποτροπίασα, νιώθω ανήμπορος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης για την μάχη του με τον καρκίνο: «Υποτροπίασα, νιώθω ανήμπορος»
Ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Ο γνωστός τραγουδιστής γνωστοποίησε πριν λίγους μήνες το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και έδειξε φωτογραφίες από τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Ο Γιώργος Δασκαλάκης δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί να μάχεται με όλη του την δύναμη τον καρκίνο. Σε νέα του […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Δασκαλάκης για καρκίνο: «Νιώθω ανήμπορος, υποτροπίασα»
Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο και με μία νέα του δημοσίευση στο Facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του. Ο τραγουδιστής γνωστοποίησε πριν από κάποιους μήνες το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και έδειξε με φωτογραφίες, τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Σήμερα, 27 […]
Διαβάστε το στο dete.gr