Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου, δε ξεπερνιέται η απώλεια του συζύγου μου»
11:20 - 27/12/2022
Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη για την απώλεια του
To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου, δε ξεπερνιέται η απώλεια του συζύγου μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου»
«Πάλεψα σκληρά να αντιμετωπίζω το πρόβλημα στο σπίτι και στο γυαλί να χαμογελάω» συμπλήρωσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου»
Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για το επάγγελμά της, αλλά και την πρόσφατη ενασχόλησή της με την παρουσίαση.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΔέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου»
Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για το επάγγελμά της, αλλά και την πρόσφατη ενασχόλησή της με την παρουσίαση.
Διαβάστε το στο in.gr«Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου» λέει γνωστή παρουσιάστρια
Μίλησε για το επάγγελμά της, αλλά και την πρόσφατη ενασχόλησή της με την παρουσίαση.
Διαβάστε το στο tanea.grΔέσποινα Μοιραράκη: Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα που έρχονται στη ζωή μου
Για τον θάνατο του συζύγου της και τον λόγο που δεν θέλει η οικογένεια και οι συνεργάτες να τη βλέπουν θλιμμένη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Δέσποινα Μοιραράκη. «Η εκπομπή στην τηλεόραση είναι το τελευταίο που μπήκε στη ζωή μου, το έχω αγαπήσει υπερβολικά. Πριν ξεκινήσω με τα χαλιά, είχα ασχοληθεί με τις αντίκες. Η πρόταση για εκπομπή ήρθε σε μια περίοδο που είναι βάλσαμο για την ψυχή μου, λόγω του ότι “έφυγε” ο σύζυγός μου» είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη. «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα που έρχονται στη ζωή μου, λόγω της απώλειας του συζύγου μου. Δεν ξεπερνιέται και δεν συνηθίζεται. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει, είπα στον εαυτό μου ότι πάλεψα σκληρά να αντιμετωπίζω το πρόβ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα που έρχονται στη ζωή μου»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μίλησε για την παρουσίαση του «Cash or Trash», την απώλεια του συζύγου της και τον λόγο που δεν θέλει η οικογένεια και οι συνεργάτες της να την βλέπουν θλιμμένη. «Η εκπομπή στην τηλεόραση είναι το τελευταίο που μπήκε στη ζωή μου, το έχω αγαπήσει […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΔέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου»
Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην τηλεπαρουσίαση, στην απώλεια του συζύγου της και στον λόγο που δεν θέλει η οικογένεια και οι συνεργάτες της, να τη βλέπουν θλιμμένη. Μιλώντας για τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη, η ίδια επισήμανε πως βιώνει τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής της: «Είναι τα […]
Το άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΔέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα που έρχονται στη ζωή μου»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μίλησε για την παρουσίαση του […]
The post Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα που έρχονται στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΔέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα που έρχονται στη ζωή μου»
«Δεν ξεπερνιέται και δεν συνηθίζεται. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει»
Διαβάστε το στο news.grΔέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου, δε ξεπερνιέται η απώλεια του συζύγου μου»
Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη για την απώλεια του συζύγου της που ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμη αλλά και για το πως προσπαθούσε να κρύψει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο σπίτι της μέσα από το χαμόγελό της. «Το Cash οr Τrash ήρθε σε μια περίοδο της […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔέσποινα Μοιραράκη: “Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου – Το αντιμετωπίζω μόνη μου και στο γυαλί χαμογελάω”
Η Δέσποινα Μοιραράκη μιλά για πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον αγαπημένο της Γιάννη Κοντούλη. Η Δέσποινα Μοιραράκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”. Η παρουσιάστρια του “Cash or Trash” δήλωσε αρχικά για αυτό το επαγγελματικό της βήμα: “Το έχω αγαπήσει, είμαι η παρουσιάστρια του “Cash or Trash”, ενός ιδιαίτερου πρότζεκτ για τα ελληνικά δεδομένα. […]
Διαβάστε το στο dete.gr