Μαυρίκιος Μαυρικίου για Τσουρό: «Ήμασταν φίλοι μέχρι που ξεκίνησε να σχολιάζει αρνητικά τον έρωτά μας»

11:08 - 27/12/2022

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Breakfast@star» ήταν σήμερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια […] The post Μαυρίκιος Μαυρικίου για Τσουρό: «Ήμασταν φίλοι μέχρι που ξεκίνησε να σχολιάζει αρνητικά τον έρωτά μας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κώστα Τσουρό: «Ήμασταν φίλοι μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε…»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Breakfast@star» ήταν το πρωί της Τρίτης ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει, κατά καιρούς σε εκπομπές και πιο συγκεκριμένα από τους Κώστα Τσουρό, Λάμπρο Κωνσταντάρα και Στέφανο Κωνσταντινίδη. «Να πω όνομα, δε με νοιάζει. Θυμάμαι τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαυρικίου για Τσουρό: "Ήμασταν φίλοι μέχρι που ξεκίνησε να σχολιάζει αρνητικά τον έρωτά μου με την Ιλάειρα"

"Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας χτυπιόταν στο πάνελ, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίαζε άσχημα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»