Κιμ Καρντάσιαν: Δακρυσμένη μιλά για τον Κάνιε Γουέστ - Θα συνεχίσω να τον προστατεύω για το καλό των παιδιών μου

10:08 - 27/12/2022

«Είχα τον καλύτερο μπαμπά και είχα τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνον και αυτό είναι το μόνο που θέλω για τα παιδιά μου» συμπλήρωσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κιμ Καρντάσιαν: Δακρυσμένη μιλά για τον Κάνιε Γουέστ – Θα συνεχίσω να τον προστατεύω για το καλό των παιδιών μου

Η Κιμ Καρντάσιαν παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην podcast εκπομπή «Angie Martinez IRL». Η διάσημη To άρθρο Κιμ Καρντάσιαν: Δακρυσμένη μιλά για τον Κάνιε Γουέστ – Θα συνεχίσω να τον προστατεύω για το καλό των παιδιών μου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κιμ Καρντάσιαν: Δακρυσμένη μιλά για τον Κάνιε Γουέστ – Θα συνεχίσω να τον προστατεύω για το καλό των παιδιών μου

H συνεπιμέλεια των παιδιών δεν είναι εύκολη υπόθεση για την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ. Η διάσημη τηλεπερσόνα και ο ράπερ έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, τη Νορθ, τον Σέιντ, τη Σικάγο και τον Ψαλμ, των οποίων την επιμέλεια μοιράζονται. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Καρντάσιαν στο podcast «Angie Martinez IRL», «είναι πολύ δύσκολο για […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να καταστρέψει τις υποδομές των Χούθι - Αναχαιτίστηκε πύραυλος από την Υεμένη

Serie A: Η Ίντερ πλησίασε κι άλλο την κορυφή, 2-0 την Κόμο - Δείτε τα γκολ

Η Μελόνι θέλει να ξαναρχίσει η μεταφορά αιτούντων άσυλο στα κέντρα της Αλβανίας μέσα στον Ιανουάριο

Στο νοσοκομείο με πυρετό ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον

Ανθρώπινη αλυσίδα κατά του μίσους στη αγορά του Μαγδεμβούργου και την ίδια ώρα διαδήλωση της AfD για την ασφάλεια

Ιταλία: Εγκρίθηκε η συνέχιση της παροχής στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία μέχρι το τέλος του 2025