NBA: Στην πρώτη 15άδα των σκόρερ όλων των εποχών ο Ντουράντ

09:38 - 27/12/2022

Ο άσος των Νετς, Κέβιν Ντουράντ, έγραψε Ιστορία στο ΝΒΑ κατά τη νίκη του Μπρούκλιν με 125-117 επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς το βράδυ της Δευτέρας. Με ένα καλάθι στα μέσα της δεύτερης περιόδου, ο Ντουράντ πέρασε τον θρύλο των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τιμ Ντάνκαν, και ανέβηκε στη 15η θέση στη λίστα με τους σκόρερ όλων των εποχών του ΝΒΑ. Ο Ντάνκαν σημείωσε 26.496 πόντους κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του και ο Ντουράντ με τους 32 πόντους που σημείωσε, έφτασε τους 26.516. Ο επόμενος στόχος του Ντουράντ είναι να ξεπεράσει τον Ντομινίκ Γουίλκινς ο οποίος σημείωσε 26.668 πόντους στην καριέρα του. Ακολουθεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Όσκαρ Ρόμπερτσον (26.710) και ο Χακίμ Ολάζουον (26.946). Ο Ντου

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κέβιν Ντουράντ στην πρώτη 15άδα των σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ

Οι Μπρούκλιν Νετς επικράτησαν εκτός έδρας των Κλίβελαντ Καβαλίερς (125-117), με τον Κέβιν Ντουράντ να ανεβαίνει ένα ακόμα “σκαλοπάτι” στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ. Με ένα καλάθι στα μέσα της δεύτερης περιόδου στο Καβαλίερς – Νετς (117-125) και τη στιγμή που έφτασε τους 20 πόντους, ο Κέβιν Ντουράντ πέρασε τον ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κέβιν Ντουράντ στην πρώτη 15άδα των σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Πόσος καφές είναι επικίνδυνος για την υγεία της καρδιάς σας;

Ξεπέρασαν τους 290 οι νεκροί από τον τυφώνα Γιάγκι στη Μιανμάρ

Wall Street Journal: «Η κατάπαυση του πυρός ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς είναι απίθανη προτού ο Μπάιντεν ολοκληρώσει τη θητεία του»

Η… χάρη που ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τους παίκτες του Ολυμπιακού!

Παραμένει άστατος ο καιρός με βροχές και ισχυρές καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα

Οι πρώτες αλλαγές Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό – Η έκπληξη στην άμυνα και η 11άδα