Μαρία Ιωαννίδου: Θέλουν να κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας

09:04 - 27/12/2022

«Με κατηγόρησε η Σκορδά, κάτι είπε, είναι γελοίο», λέει η Μαρία Ιωαννίδου. Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη Φαίη Σκορδά και την Αφροδίτη Γραμμέλη. «Θα μεταφερθεί το βιβλίο μου στην τηλεόραση, θα δείτε να εμφανίζεται και η Ναταλία Γερμανού. Την πρόταση ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: Θέλουν να κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου: Ποιος τα έχει βάλει με την ηλικία της;

Η Μαρία Ιωαννίδου κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο με τίτλο «Άνω τελεία». Με αυτή την αφορμή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα». «Το βιβλίο έχει άνω τελεία, δεν είμαι στην τελεία, δεν είμαι γριά, όπως μερικοί θέλουν» σχολίασε η ηθοποιός και συγγραφέας. «Σας μοιάζω για γριά; Δεν είμαι» συμπλήρωσε γελώντας. «Είμαι ενοχλημένη. Σου ρίχνουν […] The post Μαρία Ιωαννίδου: Ποιος τα έχει βάλει με την ηλικία της; appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Σαμαράς, οι «ακόλουθοί» του και ο γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ

«Έρχονται» νέες αλλαγές για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας: Στις 5 ημέρες από 48 ώρες αυξάνεται το αυτόφωρο

Black Friday 2024: Εκπτώσεις για τους καταναλωτές, λιγότερα κέρδη για τους λιανέμπορους – Το παράδειγμα της Γερμανίας 

Χρηματιστήριο Αθηνών: Άνοιγμα με πτώση 1,06% – Στις 1.389,02 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε 11ος στην παγκόσμια κατάταξη του τένις

Ηλεκτρικό ρεύμα: Στο τραπέζι η ενεργοποίηση του μηχανισμού ανάκτησης εσόδων με στόχο τη στήριξη τιμολογίων