Μαρία Ιωαννίδου: «Με κατηγόρησε η Σκορδά, κάτι είπε, είναι γελοίο»

08:38 - 27/12/2022

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη […] The post Μαρία Ιωαννίδου: «Με κατηγόρησε η Σκορδά, κάτι είπε, είναι γελοίο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου για Φαίη Σκορδά: Κατηγορούμε τους ανθρώπους επειδή μεγαλώνουν, είναι γελοίο

«Η Σκορδά με κατηγόρησε, κάτι είπε» πρόσθεσε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Σκορδά με κατηγόρησε, κάτι είπε. Κατηγορούμε τους ανθρώπους επειδή μεγαλώνουν;»

Η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», απάντησε και στα σχόλια που ακούστηκαν για εκείνη στο «Πρωινό Μας» ύστερα από τις δηλώσεις της για τον Γιώργο Κιμούλη. «Είμαι ενοχλημένη. Σου ρίχνουν ένα καρφί από ‘δω, κάποια σχόλια ήταν σκόπιμα. Τα έχουν βάλει με τις ηλικίες του κόσμου. 100 είμαι, το θέμα είναι πώς αισθάνομαι», […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαρία Ιωαννίδου: «Με κατηγόρησε η Σκορδά, κάτι είπε, είναι γελοίο»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός και χορεύτρια απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη Φαίη Σκορδά και την Αφροδίτη Γραμμέλη. «Θα μεταφερθεί το βιβλίο μου στην τηλεόραση, θα δείτε να εμφανίζεται και η Ναταλία Γερμανού. Την πρόταση γάμου δεν μου την έκανε ο Φρέντυ, αλλά η Ναταλία. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Ιωαννίδου: «Θέλουν να κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας, με κατηγόρησε η Σκορδά, κάτι είπε, είναι γελοίο»

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη, με αφορμή την To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: «Θέλουν να κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας, με κατηγόρησε η Σκορδά, κάτι είπε, είναι γελοίο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαρία Ιωαννίδου: "Με κατηγόρησε η Σκορδά, κάτι είπε, είναι γελοίο"

"Θέλουν να κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»