Βίκυ Σταυροπούλου: Αναβιώνει μία σκηνή από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» με τη Σοφία Βογιατζάκη

08:30 - 27/12/2022

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο που ανάρτησε η Βίκυ Σταυροπούλου στο Instagram

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταυροπούλου και Βογιατζάκη αναβιώνουν την πιο επική σκηνή από το «Είσαι το ταίρι μου»

Το θρυλικό δίδυμο που έγραψε ιστορία

Διαβάστε το στο tanea.gr

Βίκυ Σταυροπούλου και Σοφία Βογιατζάκη αναβιώνουνι μία σκηνή από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου»

Η σειρά «Είσαι το ταίρι μου» έχει καταφέρει να γίνει μια από τις αγαπημένες του κοινού και ακόμα και μετά από 21 χρόνια, συνεχίζει να έχει επιτυχία στις επαναλήψεις.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η Βίκυ Σταυροπούλο και η Σοφία Βογιατζάκη αναβιώνουν σκηνή από το «Είσαι το ταίρι μου» και γίνονται viral!

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σοφία Βογιατζάκη αναβιώνουν μία από τις πιο αστείες σκηνές της κωμικής σειράς «Είσαι το ταίρι μου»!

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Βίκυ Σταυροπούλου – Σοφία Βογιατζάκη: Αναβιώνουν μια από τις πιο επικές σκηνές της σειράς «Είσαι το ταίρι μου»

Με αφορμή την επαναπροβολή της σειράς «Είσαι το ταίρι μου» μέσα από τη συχνότητα του Mega, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σοφία Βογιατζάκη αποφάσισαν να αναβιώσουν μια από τις πιο επικές σκηνές τους. Στο βίντεο που δημοσίευσε η Βίκυ Σταυροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ακούγεται να λέει: «Τι να κάνω είμαι σε αιματηρή […] The post Βίκυ Σταυροπούλου – Σοφία Βογιατζάκη: Αναβιώνουν μια από τις πιο επικές σκηνές της σειράς «Είσαι το ταίρι μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Τέλη κυκλοφορίας 2025: Πότε λήγει η προθεσμία πληρωμής

Χρυσοχοΐδης: Δίνουμε μάχη καθημερινά για τα ζητήματα της κοινωνικής αστυνόμευσης

Μιμή Ντενίση για Μανούσο Μανουσάκη: Έχω πάθει σοκ, θα μου λείψει πάρα πολύ

Το app που θα μας βγάλει το λάδι, και είναι για καλό

Δικηγόροι κατά δικαστών με αφορμή μια απόφαση του δικαστηρίου του Στρασβούργου

Γιασεμί Κηλαηδόνη: «Περισσότερο από ποτέ η εποχή μας χρειάζεται γυναίκες παρούσες με κάθε τρόπο»