Τζένη Μπαλατσινού: Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο ευχήθηκε στον μικρότερο γιο της Παναγιώτη – Αντώνιο για τα γενέθλιά του

15:30 - 25/12/2022

Ξεχωριστή σημασία έχει η σημερινή ημέρα για την Τζένη Μπαλατσινού αφού, σαν σήμερα 2 χρόνια πριν To άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο ευχήθηκε στον μικρότερο γιο της Παναγιώτη – Αντώνιο για τα γενέθλιά του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Μπαλατσινού: Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο ευχήθηκε στον μικρότερο γιο της Παναγιώτη – Αντώνιο

Ξεχωριστή σημασία έχει η σημερινή ημέρα για την Τζένη Μπαλατσινού αφού, σαν σήμερα 2 χρόνια πριν ήρθε στη ζωή το τέταρτο παιδί της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τζένη Μπαλατσινού: Έτσι ευχήθηκε στον δύο ετών γιο της για τα γενέθλιά του

Τζένη Μπαλατσινού: Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια, καθώς εκτός από τα Χριστούγεννα γιορτάζουν και τα γενέθλια του γιου τους Παναγιώτη Αντώνιου. Ο μικρός ήρθε στη ζωή στις 25 Δεκεμβρίου 2020 οπότε σήμερα γίνεται δύο ετών και η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τζένη Μπαλατσινού: Οι δημόσιες ευχές […] Το άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: Έτσι ευχήθηκε στον δύο ετών γιο της για τα γενέθλιά του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»