Εορτολόγιο Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

11:38 - 25/12/2022

Το Εορτολόγιο της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου 2022. Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Ο Άγιος Ιωσήφ ο μνήστωρ. Ο Προφήτης Δαυΐδ. Ο Άγιος Ιάκωβος ο Αδελφόθεος. Η Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ο Άγιος Ευθύμιος ο Ομολογητής ο Ιερομάρτυρας και Επίσκοπος Σάρδεων. Ο Όσιος Κωνσταντίνος ο εξ Ιουδαίων. Μετά τη Χριστού Γέννηση. Το άρθρο Εορτολόγιο Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Σήμερα αλλά και για τις επόμενες εβδομάδες, η ζωή σου γίνεται πιο κοινωνική και ελπιδοφόρα. Φαίνεται πως η ανάγκη σου για βελτίωση των προβληματικών περιοχών της ζωής ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σαν σήμερα 26 Δεκεμβρίου 2022

Όσα έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. 1489: Οι δυνάμεις των Καθολικών Μοναρχών, Φερδινάνδου Β’ της Αραγωνίας και Ισαβέλλας Α’ της Καστίλλης, αποκτούν τον έλεγχο της Αλμερίας από τον εμίρη της Γρανάδας. 1606: Κάνει πρεμιέρα η τραγωδία του Ουίλιαμ Σέξπιρ, «Βασιλιάς Λιρ». 1776: Οι αμερικανικές δυνάμεις υπό τη διοίκηση του Τζορτζ Ουάσιγκτον νικούν τους Άγγλους στη μάχη του Τρέντον. 1783: Πραγματοποιείται η πρώτη κατάβαση με αλεξίπτωτο στον κόσμο από τον Λουί-Σεμπαστιάν Λενορμάν, στο Μονπελιέ της Γαλλίας. 1805: Το διπλωματικό τέλος της μάχης του Αούστερλιτς γράφεται με τη Συνθήκη του Πρέσμπουργκ, σημερινή Μπρατισλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Κριός

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τα ζώδια την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Ακούτε όλα τα άλλα ζευγάρια που είναι καλά και λίγο ζηλεύετε. Αν υπάρχει που θέλετε να διορθώσετε – καλυτερεύσετε μέσα στο δεσμό σας, τότε απλά κάντε το, χωρίς λοιπές καθυστερήσεις. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Εχετε γι’ αυτήν την ερωτική σχέση μεγαλόπνοα σχέδια, και μάλλον ταυτόσημα με αυτά που αποζητά και το […] Το άρθρο Τα ζώδια την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, To άρθρο Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σαν σήμερα - 26 Δεκεμβρίου

Γεγονότα 1606: Κάνει πρεμιέρα η τραγωδία του Γουίλιαμ Σέξπιρ «Βασιλιάς Λιρ». 1860: Το πρώτο καταγεγραμμένο ματς στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μεταξύ των αγγλικών ομάδων Χάλαμ και Σέφιλντ.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου

Κριός Σήμερα φαίνεται να έχεις μεγάλη ανάγκη για ένα διάλειμμα, να μείνεις μακριά από ανταγωνιστικές ενέργειες και απαιτητικές καταστάσεις. Θέλεις να απολαύσεις το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Δείξε ότι είσαι ανοιχτή σε νέες επαγγελματικές προτάσεις και προκλήσεις, χωρίς όμως να βιαστείς να δεσμευτείς. Μην αφήνεις σκιές στη σχέση με τον σύντροφο σου να σε καταδιώκουν και μην […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Εορτολόγιο Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα!

Σήμερα, Κυριακή 26 Δεκεμβρίου η εκκλησία γιορτάζει μεταξύ άλλων τη μνήμη του Αγίου Κωνσταντίου του Ρώσου εν Κωνσταντινούπολη και τη Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου

Τα ονόματα τα οποία γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου (26/12), σύμφωνα με το εορτολόγιο.    

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πένθιμα Γεγονότα - Ανακοινώσεις για σήμερα Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Οι πένθιμες ειδήσεις στο patrasevents.gr

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου

Ποιες ταινίες θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου;

Διαβάστε το στο monopoli.gr

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα 26 Δεκεμβρίου

Αναλυτικά τα δρομολόγιαΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου

Εορτολόγιο: Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου σήμερα και τιμάται η Σύναξις Υπεραγίας Θεοτόκου και ο Άγιος Κωνστάντιος ο Ρώσος εν Κωνσταντινούπολη. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023