Αντώνης Σαμαράς: Παραμονή Χριστουγέννων στον Πειραιά μαζί με φίλους (Εικόνες)

08:44 - 25/12/2022

Ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Σαμαράς: Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στον Πειραιά μαζί με πολλούς φίλους

Ο Αντώνης Σαμαράς, βρέθηκε το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων στον Πειραιά, μαζί με παρέα φίλων. Ο πρώην πρωθυπουργός, δέχθηκε την πρόσκληση φίλου του που βρισκόταν σε γνωστό μαγαζί του λιμανιού με παρέα, με αποτέλεσμα πολλοί να θέλουν να τον χαιρετίσουν. Ο Αντώνης Σαμαράς, χαμογελαστός και ευδιάθετος, απόλαυσε το κρασί του και φωτογραφήθηκε με αρκετό Το άρθρο Αντώνης Σαμαράς: Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στον Πειραιά μαζί με πολλούς φίλους εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Κεφαλονιά: Μπουρίνι μετέτρεψε τους δρόμους στο Αργοστόλι σε ποτάμια

Ο Πούτιν απειλεί με παγκόσμιο όλεθρο: Ενέκρινε το επικαιροποιημένο πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας, σε ποιες περιπτώσεις προβλέπεται "απάντηση" - Το τελευταίο "χαρτί" του Μπάιντεν

Γεράσιμος Γεννατάς: "Δεν έχω συμφιλιωθεί με την εικόνα μου στην τηλεόραση, αρχής γενομένης από τη φωνή μου"

Mαρκ Ζούκερμπεργκ: Κυκλοφόρησε ένα νέο single με τον ράπερ T-Pain και το αφιερώνει στη γυναίκα του

Η τρυφερή εξομολόγησή της Τσαγκρινού για τον DJ Staphan: Είναι πολύ προστατευτικός αν και τον θεωρούν "κακό παιδί"

Ρωσία: Το πυρηνικό της οπλοστάσιο σε αριθμούς και η σύγκριση με τη Δύση (Πίνακες)