Έλενα Ασημακοπούλου: Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της μετά το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο – Φωτογραφία

22:26 - 24/12/2022

Διαφορετικά είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την Έλενα Ασημακοπούλου. Φέτος, είναι η πρώτη χρονιά που η To άρθρο Έλενα Ασημακοπούλου: Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της μετά το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Ασημακοπούλου: Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της μετά το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Φέτος είναι η πρώτη φορά που η Έλενα Ασημακοπούλου θα περάσει τα Χριστούγεννα μόνο με την κόρη της αφού όπως έχει αποκαλύψει εδώ και έναν περίπου χρόνου έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον Μπρούνο Τσιρίλο με τον οποίο έζησαν μαζί 13 ολόκληρα χρόνια. Η Έλενα Ασημακοπούλου φαίνεται πως έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»