Ο Βιεϊρά έκραξε τον Εμιλιάνο Μαρτίνες για τις χειρονομίες του

21:36 - 24/12/2022

Ο Πάτρικ Βιεϊρά δήλωσε το Σάββατο (24/12) ότι οι πανηγυρισμοί του τερματοφύλακα της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες, ήταν «ανόητοι» και αμαύρωσαν τη νίκη της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ. Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία το 1998, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της συνάντησης της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ ... Περισσότερα To άρθρο Ο Βιεϊρά έκραξε τον Εμιλιάνο Μαρτίνες για τις χειρονομίες του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Βιεϊρά τα… έχωσε στον Μαρτίνς για τις χειρονομίες στον τελικό του Μουντιάλ

Ο Πατρίκ Βιεϊρά θεωρεί πως ο Εμιλιάνο Μαρτίνς αμαύρωσε τον τελικό και τη νίκη της Αργεντινής με τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Άρης – Βόλος 0-1: Οι Θεσσαλοί άλωσαν το Χαριλάου και προσγείωσαν απότομα τους «κίτρινους»

Κώστας Κόκλας: Θα ήμουν χαζός να μην διατηρώ καλές σχέσεις με τις πρώην συντρόφους μου

Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο San Siro με χαμένους και τους δυο

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 21χρονος που έκλεψε κινητά αξίας 5.000 ευρώ από κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μελίνα Κανακαρίδη με τήβεννο: Τους απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα

Αλμέιδα για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Τα ντέρμπι είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου, πιστεύω στη δουλειά που κάνει η ομάδα μου»