Νένα Χρονοπούλου: «Η αναπηρία έγινε πια φίλη μου»
19:10 - 24/12/2022
Μία συνέντευξη-εξομολόγηση παραχώρησε η Νένα Χρονοπούλου στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια. Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή την […]
The post Νένα Χρονοπούλου: «Η αναπηρία έγινε πια φίλη μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νένα Χρονοπούλου: «Η αναπηρία έγινε πια φίλη μου»
Η Νένα Χρονοπούλου περνάει δύσκολες στιγμές με το πρόβλημα υγείας του παιδιού της.
Διαβάστε το στο in.grΝένα Χρονοπούλου: Μέχρι σήμερα μόνο ο θάνατος με νίκησε… κανένας άλλος. Η αναπηρία έγινε πια φίλη μου
Σε μια συνέντευξη, περισσότερο εκ βαθέων εξομολόγηση, στην εφημερίδα «Espresso» η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου αναφέρεται στο όραμά της για τα ΑμεΑ παιδιά και τη σχέση της με τον 18χρονο γιο της, Χρήστο, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της παιδικού-διδακτικού βιβλίου με τίτλο «Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω».Σε μια συνέντευξη, περισσότερο εκ βαθέων εξομολόγηση, στην εφημερίδα «Espresso» η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου αναφέρεται στο όραμά της για τα ΑμεΑ παιδιά και τη σχέση της με τον 18χρονο γιο της, Χρήστο, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της παιδικού-διδακτικού βιβλίου με τίτλο «Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω».Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης: [̷
Διαβάστε το στο thecaller.gr