Πέγκυ Ζήνα: «Δεν είναι τυχαίο ότι αναζήτησα μεγαλύτερο σύντροφο»
18:48 - 24/12/2022
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 βρέθηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων η Πέγκυ Ζήνα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στη Τζένη […]
The post Πέγκυ Ζήνα: «Δεν είναι τυχαίο ότι αναζήτησα μεγαλύτερο σύντροφο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέγκυ Ζήνα: «Δεν είναι τυχαίο ότι αναζήτησα μεγαλύτερο σύντροφο»
Η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων καλεσμένη στην εκπομπή...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ Πέγκυ Ζήνα εξομολογείται: «Δεν είναι τυχαίο ότι αναζήτησα μεγαλύτερο σύντροφο»
Η Πέγκυ Ζήνα εξομολογείται για τον άνδρα της
Διαβάστε το στο in.grΠέγκυ Ζήνα: Δεν είναι τυχαίο ότι αναζήτησα μεγαλύτερο σύντροφο
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 βρέθηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων η Πέγκυ Ζήνα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στη Τζένη Θεωνά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον επί χρόνια σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, τη σχέση που έχουν αναπτύξει αλλά και τον μεγαλειώδη γάμο τους το 2007. «Τον ήξερα από τα 15 μου σαν άνθρωπο της showbiz, γιατί ήταν και η μαμά μου σε αυτόν τον χώρο. Γνωριμία όμως με την έννοια να έρθουμε πιο κοντά έγινε στα 19 προς 20. Ξεκινήσαμε μία έντονη σχέση, πολύ ερωτευμένοι» αναφέρει η Πέγκυ Ζήνα για τον σύζυγό της. «Συζήσαμε γρήγορα και μετά από 4-4μιση χρόνια ήρθε και μου είπε: ως εδώ ήταν, εσύ δε γνωρίζεις τη λέξη διεκδικώ, δε γνωρίζεις τη φράση «ξέρω τι αξίζω», οπότ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr