Σοφία Αλιμπέρτη: Έκανε μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου και μας δείχνει τη διαδικασία

13:30 - 24/12/2022

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και τα φώτα της δημοσιότητας και μένει μόνιμα στην To άρθρο Σοφία Αλιμπέρτη: Έκανε μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου και μας δείχνει τη διαδικασία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Αλιμπέρτη: Έκανε μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου και ανέβασε βίντεο από τη διαδικασία

Η Σοφία Αλιμπέρτη τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Πάρο όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Η πρώην ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η Σοφία Αλιμπέρτη ήρθε για λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα για να κάνει μια αισθητική επέμβαση. Συγκεκριμένα, η ίδια μας αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε τον […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

H Σοφία Αλιμπέρτη έκανε μη χειρουργικό λίφτινγκ

Η Σοφία Αλιμπέρτη που τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και την τηλεόραση και μένει μόνιμα στην Πάρο, ήρθε για λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα για να κάνει μια αισθητική επέμβαση. Συγκεκριμένα, η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε τον γιατρό της για να κάνει ένα μη χειρουργικό λίφτινγκ στο πρόσωπό της. Η ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό […] The post H Σοφία Αλιμπέρτη έκανε μη χειρουργικό λίφτινγκ appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Ήταν λάθος μου να μεγαλώσω μόνη μου την κόρη μου – Ήταν έπαρση δική μου»

H Ελευθερία Πάλλα στο TLIFE: «Δεν έχω συμβιβαστεί με την αβεβαιότητα του επαγγέλματος» – Ο ρόλος στον Άγιο Έρωτα

Adele: Τα stiletto νύχια της είναι goth glam με ένα γιορτινό twist

Βάνα Μπάρμπα: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Άρης Πορτοσάλτε – Μαρία Αναστασοπούλου: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους; Η αποκάλυψη για την κόντρα και το… «καπέλωμα»

Η Βάσω Καζαντζίδη για την ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη: «Δεν ξεκατινιαζόμαστε, κανένα σχόλιο»