Τέρης Χρυσός: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή
11:54 - 24/12/2022
Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Τέρης Χρυσός καθώς θρηνεί την απώλεια του αδερφού του, Νίκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες πριν τα Χριστούγεννα. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσω Facebook ο ίδιος ο Τέρης Χρυσός το πρωί του Σαββάτου. «Έφυγε ο αδερφός μου ο Νίκος 78 χρόνων πριν από λίγο, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέρης Χρυσός: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή
Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Τέρης Χρυσός...
Διαβάστε το στο ZouglaΤέρης Χρυσός: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή
Πάρα πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Τέρης Χρυσός. Ο γνωστός τραγουδιστής θρηνεί την απώλεια του αδερφού του, Νίκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες πριν τα Χριστούγεννα.
Διαβάστε το στο thebest.grΔύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό
Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Τέρης Χρυσός.Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Τέρης Χρυσός.Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Τέρης Χρυσός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε δύο αναρτήσεις στις οποίες αποχαιρετά τον αγαπημένο του αδερφό. «Έφυγε ο αδερφός μου ο Νίκος 78 χρόνων πριν από λίγο, παραμονή Χριστουγέννων, να είναι κοεριςντά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤέρης Χρυσός: Πένθος για τον τραγουδιστή – Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του
Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Τέρης Χρυσός, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του, ο […]
The post Τέρης Χρυσός: Πένθος για τον τραγουδιστή – Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤέρης Χρυσός: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή
Ο Τέρης Χρυσός βιώνει μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Λίγο πριν την
To άρθρο Τέρης Χρυσός: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό
Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Τέρης Χρυσός. Ο τραγουδιστής θρηνεί για την απώλεια του αδελφού του ο οποίος έφυγε από τη ζωή παραμονές Χριστουγέννων. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος το πρωί του Σαββάτου, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook. «Έφυγε ο αδερφός μου ο Νίκος 78 χρόνων πριν από λίγο, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤέρης Χρυσός: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή
Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Τέρης Χρυσός, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του αδελφός. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο τραγουδιστής με ανάρτησή του το πρωί του Σαββάτου στον προσωπικό του λογαριασμό. “Έφυγε ο αδερφός μου ο Νίκος 78 χρόνων πριν από λίγο, παραμονή Χριστουγέννων, να είναι κοντά στο Θεό […]
The post Τέρης Χρυσός: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr