Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εξομολογείται: «Ήμουν πάντα ένα θυμωμένο παιδί, με το παραμικρό έπαιρνα φωτιά»
16:00 - 23/12/2022
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η δημοφιλής ηθοποιός, αναφερόμενη στην καριέρα της και στην […]
The post Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εξομολογείται: «Ήμουν πάντα ένα θυμωμένο παιδί, με το παραμικρό έπαιρνα φωτιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ήμουν πάντα θυμωμένο παιδί, μάλωνα για άλλους που έβλεπα ότι δεν τολμούσαν»
«Τώρα πια, ξέρω ότι είναι εντελώς λάθος και καθόλου σημαντικό» συμπλήρωσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗ εξομολόγηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ήμουν πάντα ένα θυμωμένο παιδί, με το παραμικρό έπαιρνα φωτιά»
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η δημοφιλής ηθοποιός, αναφερόμενη στην καριέρα της και στην πορεία της στα χρόνια, τόνισε ότι το σημαντικότερο αγαθό που απέκτησε είναι η αυτοκυριαρχία.Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η δημοφιλής ηθοποιός, αναφερόμενη στην καριέρα της και στην πορεία της στα χρόνια, τόνισε ότι το σημαντικότερο αγαθό που απέκτησε είναι η αυτοκυριαρχία.«Η αυτοκυριαρχία είναι το μεγαλύτερο αγαθό, το να μην μπαίνεις στην τρέλα του άλλου ή στον θυμό του. Είναι για μένα πάρα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλισάβετ Κωνσταντινίδου: “Ήμουν πάντα ένα θυμωμένο παιδί, με το παραμικρό έπαιρνα φωτιά”
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη την Παρασκευή 23/12 η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μία όμορφη κουβέντα με την παρουσιάστρια του Mega και μεταξύ άλλων αναφέρθηκες στην καριέρα της αλλά στο πως ήταν σαν παιδί. Η εξομολόγηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου «Η αυτοκυριαρχία είναι το μεγαλύτερο αγαθό, το να μην μπαίνεις στην τρέλα […]
Διαβάστε το στο dete.gr