Ελένη Μενεγάκη: Έστειλε φιλιά στον Νίκο Μουτσινά που παίζει απέναντι σε… επανάληψη

15:42 - 23/12/2022

Την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υποδέχτηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη. Η συζήτηση κινήθηκε και γύρω από την […] The post Ελένη Μενεγάκη: Έστειλε φιλιά στον Νίκο Μουτσινά που παίζει απέναντι σε… επανάληψη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: Έστειλε φιλιά στον Νίκο Μουτσινά χωρίς να ξέρει ότι παίζει σε επανάληψη

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στην τελευταία...

Διαβάστε το στο Zougla

Ελένη Μενεγάκη: Έστειλε φιλιά στον Νίκο Μουτσινά χωρίς να ξέρει ότι παίζει σε επανάληψη

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στην τελευταία εκπομπή πριν τα Χριστούγεννα την αγαπημένη ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Τρελή του Σαγιό», όπου πρωταγωνιστεί αλλά και για τον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά. «Με τον Νίκο είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε μετά από τόσα χρόνια φιλίας. Πρώτη φορά είμαστε πάνω στη σκηνή. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Μενεγάκη: Έστειλε φιλιά στον Νίκο Μουτσινά… χωρίς να ξέρει ότι παίζει σε επανάληψη

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στην τελευταία εκπομπή πριν τα Χριστούγεννα την αγαπημένη Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Έστειλε φιλιά στον Νίκο Μουτσινά… χωρίς να ξέρει ότι παίζει σε επανάληψη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως δεν γνώριζε πως το «Καλό Μεσημεράκι» προβάλλεται απέναντι σε επανάληψη και έστειλε τα φιλιά της στον Νίκο Moυτσινά. Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε σήμερα στην τελευταία εκπομπή πριν τα Χριστούγεννα την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Τρελή του Σαγιό», όπου πρωταγωνιστεί αλλά και για τον καλό της φίλο, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»