Βασίλης Τερλέγκας: Ψιλοβάφω τα μαλλιά μου όταν χρειαστεί

10:52 - 23/12/2022

Για τις ακραίες δηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί και το σύνδρομο του μικροφώνου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Βασίλης Τερλέγκας. Ο μεγάλος καλλιτέχνης αποκάλυψε πως το τραγούδι για εκείνον ήταν μονόδρομος, καθώς ήταν ο τρόπος για να εκφράσει τα συναισθήματά του. «Είχα πάθει το σύνδρομο του μικροφώνου, ότι είχα να πω το έλεγα εδώ. Είχα ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Τερλέγκας: Ψιλοβάφω τα μαλλιά μου όταν χρειαστεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Τερλέγκας: Ψιλοβάφω τα μαλλιά μου όταν χρειαστεί

Για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί και το σύνδρομο του μικροφώνου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Βασίλης Τερλέγκας.Για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί και το σύνδρομο του μικροφώνου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Βασίλης Τερλέγκας.Ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε πως το τραγούδι για εκείνον ήταν μονόδρομος, καθώς ήταν ο τρόπος για να εκφράσει τα συναισθήματά του. «Είχα πάθει το σύνδρομο του μικροφώνου, ό,τι είχα να πω το έλεγα εδώ. Είχα στο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νέες φονικές επιδρομές του Ισραήλ στον Λίβανο - 11 νεκροί και 61 τραυματίες ο απολογισμός

Χατζηδάκης: Θα διαφυλάξουμε με αποφασιστικότητα την πρόοδο και θα προχωρήσουμε ακόμη πιο μπροστά

Paul Mescal: Διαγωνισμός για τον καλύτερο σωσία του – Οι άντρες πρέπει να φορούν χρυσές αλυσίδες

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φορά γραβάτα από ανακυκλωμένο πλαστικό και βραχιόλι με τη λέξη «μπαμπάς»

Θάνος Μπίρκος: «Για κάποιο λόγο με ρωτούσαν χθες αν συμπαθώ την Κατερίνα Καινούργιου»

Άντρας συνελήφθη από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ ως ύποπτος για εμπρησμό